We zijn natuurlijk allemaal bekend met een BVO’tje, een biertje voor onderweg. Maar nu kan je dus ook je wijntje onderweg meenemen. Met de Vino2Go zit je nooit meer zonder!

vino2Go
Firebox website
NIX onder 18: geen 18? Geen alcohol.

Je kent het wel, je gaat een middagje naar het park en wilt daar genieten van een glaasje rood, wit of rosé. Dit kan soms best wel onhandig zijn, een fles die omvalt en glas dat kapot gaat… Met de Vino2Go zijn al deze zorgen verleden tijd. Dit wijnglas in meeneemverpakking maakt het wijn drinken on the go wel heel gemakkelijk. Vul je glas als je thuis bent, stop hem in je tas en open hem op lokatie zonder geknoei. Ideaal!

Wijntje voor onderweg

Laten we bij deze de WVO in het leven roepen, een wijntje voor onderweg. De Vino2Go maakt het mogelijk, door zijn dubbele glas, om je wijntje te drinken op de perfecte temperatuur, waar je ook bent. Het glas is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleurtjes waardoor je in thema kunt borrelen. Wat dacht je van ‘Party Pink’ of ‘Royal Blue’?

vino2go
Firebox website

Picknick next level

Wil je groots uitpakken? Dan kun je ook een complete picknick-rugtas aanschaffen. Je leest het goed, een rugtas en geen mand! Een rugtas is veel praktischer dan een mand en bevat gelijk alles wat je nodig hebt voor de perfecte picknick. Alleen zelf nog even het eten toevoegen natuurlijk! Geen inspiratie? Probeer een van deze verfrissende recepten. Mocht je geen zin hebben om uren in de keuken te staan, we got you. Bezoek de dichtsbijzijnde biowinkel en sla groots in. Denk aan crackers met (vegan) kaas, nootjes, chips, fruit en wat je maar wilt. Neem vervolgens je Vino2Go mee en je bent good to go.

picknick
@Pinterest

Je kunt de Vino2Go hier bestellen.

Lees ook: Zo open je een wijnfles zonder kurkentrekker