Ook zo toe aan de zomer? Misschien ga je wel weekje op vakantie met je vriendinnen naar één van de tofste airbnb’s van Europa. En om die vakantie goed voor te bereiden heb je een aantal dingen nodig: je bikini, zonnebrand én deze giga grote Unicorn-badeiland.

unicorn bad-eiland FEM FEM

Wat is er nou leuker dan samen met je vriendinnen badderen op de zee? Of misschien in jullie giga zwembad bij een villa? Maak je vakantie in ieder geval compleet met dit gigantisch grote Unicorn.

Unicorn

Deze über comfortabele opblaasboot heeft maar liefst plaats voor max 6 personen. En om het instappen iets makkelijker te maken hebben ze er een speciaal vlot aan vast gemaakt. Zo kun je je hierop gemakkelijk een paar uurtjes op vertoeven, want er zitten 8 drinkhouders, 1 flessenkoeler én een reparatieset bij in. Wil je met jouw unicorn boot aanleggen bij de andere boten? Geen probleem, want ze hebben zelfs aanlegtouwen. Gekker kan het niet worden, toch? Je scoort hem bij de Lidl voor €169,-

Schermafbeelding 2019-05-21 om 14.31.46 Schermafbeelding 2019-05-21 om 14.32.03

 

Dit bewijst maar weer dat we nog lang niet over de unicorn hype heen zijn. En mocht je denken dat dit een beetje over the top is, wat dacht je dan van Unicorn bier?