Op de socials van Yolanthe Cabau werd plotseling een mystery man gespot. Is dit de nieuwe lover van Yolanthe? Volgens Yvonne Coldeweijer is het in ieder geval geen onbekende…

yolanthe cabau ex-vriend sylvia geersen
Bron: @yolanthecabau

Wie is de geheimzinnige lover van Yolanthe?

Met zo’n 1,3 miljoen volgers op Instagram deelt Yolanthe Cabau iedere dag alle ins and outs van haar leven. Waar haar Instagram Stories normaal gesproken gevuld worden met kiekjes van work-outs, acteerklussen of filmpjes van haar knappe zoontje, spotten oplettende volgers het afgelopen weekend iets anders. In de video’s op het account van Yolanthe dook een geheimzinnige man op, waarvan veel mensen zich afvroegen: wie is deze man?

Yolanthe ging een middagje surfen en nam zoontje Xess Xava én een geheimzinnig man mee. Deze man werd meermaals in beeld gebracht en leek het heel goed te kunnen vinden met Yolanthe en Xess. Is dit de nieuwe lover van Yolanthe?

yolanthe cabau ex-vriend sylvia geersen
Bron: @yolanthecabau

Oude bekende

Uiteraard spotte ook Yvonne Coldeweijer de beelden en wist de geheimzinnige man te herkennen. “Yolanthe op pad met Robin Pijls, de gewelddadige ex van Sylvia Geersen”, schrijft Yvonne op Instagram. Yvonne deelt vervolgens dat zij en Robin in 2018 een aantal maanden samen waren. Sylvia zou deze man ontmoet hebben na haar vervelende ervaring met een andere ex-vriend, die zelfs na een scheiding nog beweerde dat hij met Sylvia getrouwd was en dit op Instagram ook volop deelde (hoe toxic?).

Destijds praatte Sylvia vol lof over haar ex-vriend Robin, maar in de afleveringen van De Bachelorette blikte ze ook regelmatig terug op een gewelddadige relatie die ze in het verleden heeft gehad. Enne, volgens Yvonne zou dat dus om déze man gaan.

Of Yolanthe en deze geheimzinnige man een relatie hebben, is niet duidelijk. Eén ding weten we in ieder geval wel: ze houdt ‘m niet verborgen voor de buitenwereld.

Verwarring op Instagram

Een aantal weken geleden ontstond er verwarring op Instagram toen Yolanthe een foto met haar broer deelde. Veel volgers dachten dat deze knappe man de vriend van Yolanthe zou zijn. Yolanthe reageerde hierop: “Ik krijg heel veel berichtjes en vragen over de man in kwestie op deze foto”, reageerde Yolanthe vervolgens. “Nee, hij is niet mijn nieuwe vriend jongens. Dit is mijn broer Xavier.”

yolanthe broer
Bron: @yolanthecabau