Een maandje terug kwam het nieuws naar buiten dat Yolanthe Cabau een nieuwe vriend had. De twee zijn samen innig op het strand in Mexico gespot en zelfs Yolanthe’s zoontje was erbij. Het lijkt erop of de twee helemaal in love zijn want ze zijn nog intiemer gespot op de cover van het blad Privé. Yolanthe’s ex Wesley is niet blij mee!

de nieuwe vriend van Yolanthe Cabau

Yolanthe heeft een nieuwe vriend

Yolanthe en haar nieuwe vriend Lentini Eersteling zijn nu al een tijdje samen. Ondanks de geruchten dat Lentini vreemd zou zijn gegaan, lijken de twee smoorverliefd op elkaar. Het lijkt erop dat de twee helemaal vertrouwd zijn bij elkaar. Zoontje Xess Xava lijkt ook al erg comfortabel met Lentini: hij lag in zijn nek bij het zwembad. Hoe lief! Het lijkt erop dat dingen aardig serieus aan het worden zijn tussen de twee. Maar ja, je snapt dus wel dat ex Wesley Sneijder hier helemaal niet blij mee is.

Gaat Lentini vreemd?

Volgens Yvonne Coldeweijer is Lentini vreemdgegaan met een dame in een parkeergarage. Hij zou zoenend gespot zijn door een spion. Yolanthe en Lentini hebben hier zelf nog niks over gezegd. Wij snappen wel waarom.. Hierna zijn de twee nog knuffelend gespot, dus wij gokken dat het wel goed zit!

Wesley Sneijder is er helemaal kapot van

Yolanthe’s ex Wesley is not amused, om het zo maar te zeggen. Er was al bekend dat hij het graag nog eens zou proberen met Yolanthe, maar nu lijkt het er toch echt op dat zijn laatste kans verspild is. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat hij er helemaal kapot van is. Journalist Evert Santegoeds vroeg aan Wesley’s management wat hij van de situatie vond, waarop de reactie kwam: ”Wat denk je zelf wat hij ervan vindt?’ Dat kunnen wij natuurlijk zelf ook wel invullen..

Lees ook: Yolanthe Cabau openhartig over haar cellulitis en rondingen