Yvonne Coldewijer kan je inmiddels niet meer gemist hebben. Ze beheert 1 van de grootste juice kanalen van heel Nederland en deelt elke dag juicy details over het leven van verschillende BN’ers. Het gaat dus ook altijd over iemand anders en nooit over haar zelf. Toch zijn nu de rollen omgedraaid: de juice queen is namelijk zelf gespot met een knappe vent. Oelala. 

bron: Life Of Yvonne
bron: Life Of Yvonne

Is Yvonne aan het daten?

Zoals ik eerder al zei zijn de rollen dus een keer omgedraaid voor Yvonne. De knappe blondine is namelijk zelf gespot in café Arie in De Pijp, en ze was niet alleen. Ze had een leuke jongeman bij zich waar ze het volgens de bezoekers in het café wel ‘erg gezellig’ mee had. Dit meldt Reality FBI op hun Instagram account.

De jongeman

Na een kort onderzoekje zijn we erachter gekomen wie de lucky guy is. Het zou gaan om de knappe Tom van Bodegom. Hij komt uit Amsterdam, en dat is voor Yvonne ook de eerste keer dat haar ‘date‘ in Amsterdam woont. En we hebben ook nog eens bewijs van Coldewijer zelf! Bekijk het hieronder.

bron: @reality.fbi
bron: @reality.fbi

Dit is weer de eerste keer in tijden dat Yvonne wordt gespot met een man. We hebben het vermoeden dat dit komt omdat ze het lastig vindt om mannen te vertrouwen omdat haar vorige vriend naast haar ook een ander bleek te hebben. Deze jongen heet Nathan Daly en komt uit Australië. Hij had haar voor een half jaar bedrogen..

Dating geschiedenis van Yvonne

Yvonne heeft naast de Australische Nathan ook andere vriendjes gehad. 2 eerdere lovers van Yvonne zijn zelfs BN’ers. Zo heeft ze gedate met DJ Nicky Romero, alleen werd dit helaas niets. Hierna heeft ze ook nog iets gehad met de eerste Voice Of Holland winnaar; Ben Saunders. Dit was helaas ook geen succes. Tot 2019 heeft ze ook nog een relatie gehad met een onbekende jongen genaamd Pim. “Soms kom je erachter dat je toch niet helemaal goed bij elkaar past en daarom allebei niet gelukkig bent samen”, vertelde ze toen der tijd. Laten we hopen dat ze dit keer meer geluk in je liefde heeft!

Lees ook: Zo zag roddelkoningin Yvonne Coldewijer er vroeger uit