Niet het artikel waar je bankrekening op zat te wachten, maar we konden dit uiteraard ook niet voor jullie gatekeepen. De Zara doet het tegenwoordig maar al te goed en nu al helemaal ze prachtige items in de collectie hebben die precies lijken op verschillende designer merken. Waarom een fortuin uitgeven aan peperdure schoenen als de Zara ze in een goedkopere versie hebben? We love it! 

zara dupe kleding
Bron: Unsplash

Skims dupe

Skims, hét shapewear merk van het moment: de hippe kledingstukken die perfect jouw curves accentueren of juist wat extra ondersteuning bieden waar nodig. Niemand anders dan Kim Kardashian is hiervan de oprichtster en het liefst kopen we al haar items. Klein probleempje: het zijn peperdure producten en het geld groeit ons ook niet op de rug. Voor een bodysuit of een longsleeve ben je namelijk al gauw 100 euro lichter. Maar gelukkig, zijn er met populaire merken binnen no-time budgetvriendelijke alternatieven te vinden.

Meerdere winkels hebben het geprobeerd, maar lang niet iedereen is het gelukt: een dupe maken van Skims-producten. Totdat de Zara met het fantastische idee kwam om een poging te wagen en o wat hebben ze onze verwachtingen weer overtroffen! De Zaar heeft een heerlijke replica van de Skims longsleeve en we zijn verliefd. Het staat bij ieder figuur geweldig en het voelt ook nog eens mega lekker aan! De shiny, zachte stof vormt net zo goed mee als de producten van het luxueuze merk van Kim K. Goed nieuws: dit is nog niet alles, want Zara heeft nog veel meer designer dupes voor je in petto naast ook hun heerlijke parfums.

@kimmmann_

skims dupe!!!! thank u zara🤝 #fyp #zara #zarahaul #zaraskims #skims #skimsdupe

♬ original sound – Kim Mann

Nog meer dupes…

Misschien heb je het nog helemaal niet voorbij zien komen, maar de Zaar heeft nog meer stiekeme dupes in het assortiment. We zijn het er in ieder geval over eens: de Zara heeft het geweldig gedaan met het namaken van Skims-producten, maar volgens TikTokker Indya zijn er nog meer producten die de aandacht verdienen.

In één van haar nieuwste TikTok video’s zien we hoe ze door de winkel rondloopt en verschillende dupes aan ons vertoond. Zo laat ze een geweldig glittertopje zien, die zo uit modehuis Paco Rabanne had kunnen komen. Ideaal voor de feestdagen die alweer om de hoek zijn. En wat dacht je van de dupe punthakjes van Saint Laurent? Geweldig onder een feestjurkje, maar ook zo fashionable onder een straight leg jeans! In de onderstaande video zie je nog veel meer dupes voorbijkomen: van de allerleukste schoenen tot topjes en jassen. Wij zijn fan en gaan zo snel mogelijk een rondje Zaar doen. Waar wacht je nog op? Run!

@indyaabrown

Knowing the designer references honestly makes navigating Zara so much easier. Should I make this a series? ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ#zara #zarahaul #falltrends #runwaytrends2023 #saintlaurent #zarashopping #affordabletrends #outfitideas #fashiontiktok #fashioneditor

♬ VOU 787 – Bad Bunny