Vanaf 24 juni is het nieuwe seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane te zien op discovery+ en wij kunnen echt niet wachten. De streamingdienst deelde alvast een kleine teaser waarin te zien is dat Jaimie Vaes de tattoo van Lil Kleine laat bedekken. En geloof ons: dat levert hilarische beelden op.

Bron: @jaimievaes

Jaimie: In The Vaes Lane

In het nieuwe seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane kunnen we zien hoe Jaimie zich voorbereid op het grote interview bij Khalid & Sophie, na het geweldsincident met haar ex-vriend Lil Kleine. โ€œNu ik met deze stap eindelijk voor mezelf heb gekozen, en indirect dus ook voor Lรญo, moet ik wat van mezelf laten horen om er uiteindelijk ook sterker uit te komen.โ€

Ook gaan we zien dat Jaimie eindelijk rust neemt en voor zichzelf kiest. Dit allemaal na de mediastorm door het gelekte filmpje van Lil Kleine die haar hoofd tussen de autodeur duwt. Ook bedankt ze haar vrienden en familie voor alle steun die ze heeft gekregen: โ€œNa een moeilijke, warrige en pittige tijd gaat het een stuk beter met mij en dat komt ook dankzij jullie allemaal.”

Tattoo

Jaimie heeft tijdens haar relatie met Lil Kleine zijn naam laten tatoeรซren op haar arm. De naam Jorik, zoals de rapper eigenlijk heet, in blokletters om precies te zijn. In het nieuwe seizoen van Jaimie: in the Vaes Lane is te zien dat ze iets over die tattoo heen gaat laten zetten.

Voor advies kon ze terecht bij haar beste vriend Koen Kardashian. “J-o-r, zal ik dat doorkrassen of zal ik er een zwart balkje van maken?” Vraagt ze aan Koen. En zoals we Koen kennen reageert hij lekker straight up: “Nou, ik zou een grafsteen doen.” Hilarisch.

Lees ook: Jaimie Vaes onthult detail over liefdesleven