Je zit midden in een break-up en je voelt je somber en energieloos. Het gevoel dat je hier nooit meer overheen gaat komen neem steeds verder toe en je voelt je radeloos. Toch kan je hier op verschillende manieren overheen komen. Wij hebben de beste tips op een rijtje gezet, zodat jij je snel weer de oude voelt!

28751894_172085136759534_4149544908857802752_n

Focus je op je levensdoel

Misschien had je voordat je een relatie had een doel die uit het zicht is geraakt. Het is erg belangrijk om die weer op te zoeken. Doelen stellen is belangrijk, omdat je het gevoel hebt dat je ergens naar toe werkt. Het geeft je duidelijkheid over wat je wilt in je leven en het geeft betekenis over de successen die je wilt bereiken. Ook helpt het je focussen en het zorgt ervoor dat je afleiding hebt. Iemand die grote dromen heeft is een stuk aantrekkelijker dan iemand die het allemaal niet meer ziet zitten. You can do it!

Pak je oude hobby’s weer op

Waarschijnlijk had je voordat je een relatie had veel hobby’s waar je vervolgens geen tijd meer voor had. Dit is natuurlijk erg zonde. Pak je dansschoenen maar weer uit de kast, ga weer naar de sportschool en maak weer de mooiste gerechten. Dit zorgt voor afleiding en het geeft je meer rust. Ook kom je er misschien achter waar je goed in bent en waar je talenten liggen.

Ga je ex niet stalken

Het is super verleidelijk om hem te stalken op Instagram om te kijken waar hij uithangt. Doe dit niet! Je wordt hier alleen maar ongelukkiger en somberder van. Focus je op jezelf en vergeet hem. Dit klinkt super moeilijk, maar dit gaat jou goed doen!

Lucht je hart bij vrienden en familie

Het is erg belangrijk om te blijven praten over je gevoelens. Je vrienden en familie zijn ervoor om je te steunen en te helpen in deze moeilijke tijd. Schaam je hier dus niet voor en lucht je hart. Emoties wegstoppen levert je niks op!

Boek een trip met je vriendinnen

Je hebt je vriendinnen hard nodig in deze tijd en hoe leuk is het om samen een tripje te maken? Je hebt afleiding en je vergeet de pijn voor even. Geen idee waar je naartoe moet? Dit zijn de tofste airbnb’s in Europa om met je vriendinnengroep heen te gaan.  

Lees ook: ben je jaloers aangelegd? Zo kom je ervan af.