Misschien bestaat de prins op het witte paard dan toch wél! We zouden er namelijk bijna in gaan geloven na het zien van de foto van de zoon van Schwarzenegger die hij op zijn Instagram plaatste. Zo te zien hebben al de uurtjes in de sportschool zijn vruchten afgeworpen, want wauw: wat een lichaam!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Joseph Baena (@projoe2)

Joseph Baena

Arnold heeft drie zoons waarvan Joseph er eentje is. Hoewel hij voor de helft minder familie is vergeleken met de andere twee zoons (Patrick en Christopher Schwarzenegger), lijkt hij als twee druppels water op zijn vader. Joseph is eigenlijk een beetje een geheime zoon: hij is geboren uit een affaire die Arnold had met een andere vrouw – die uiteindelijk zijn huwelijk kostte. Auw!

Zo vader zo zoon

Je vader als superheld én inspiratiebron. Dit zou voor veel mannen het geval zijn wanneer ze Arnold Schwarzenegger als vader zouden hebben. Hij was namelijk niet alleen de beste bodybuilder ter wereld, maar hij kon ook nog een acteren én was tot slot de gouverneur van Californië. Wisten jullie dit?


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Joseph Baena (@projoe2)

In de sportschool is Joseph al aardig op weg (over zijn acteertalent hebben wij helaas niets kunnen vinden). Zo deelde hij namelijk recent een wel heel hete foto van hem zittend op een wit paard. Kennelijk is Joseph onderweg naar Salty Spitoon – een restaurant uit de Spongebob serie waar alleen maar stoere vissen welkom waren. Dit schrijft hij namelijk onder zijn Instagram post: ‘Headed to the Salty Spitoon – want anything?’ Waarop fans reageren met: ‘Just your shoulder routine please’. Nu kan die schouder routine ons weinig schelen: doe ons maar een vanille milkshake en je achternaam.

Lees ook: Maak kennis met Rafferty: de knappe zoon van Jude Law