Dit hotel wil je bezoeken, al is het alleen maar voor de infinity pool bovenop deze wolkenkrabber. Even bijkomen van een drukke zakenreis of genieten van een welverdiende vakantie, het kan hier allemaal. Het hotel heeft maar liefst 2500 kamer die verdeeld zijn over 3 torens en op die torens ligt het zwembad. Het budget ligt vrij hoog voor een kamer, maar eenmaal aangekomen is het het dubbel en dwars waard! Even sparen dus, neem wat extra diensten op je en zie jezelf daarna ultiem genieten in dit prachtige hotel.

marina bay sand

Sky High

Het zwembad bevindt zich op het dak van het hotel, dit is zo hoog dat je soms het idee hebt dat je tussen de wolken zwemt. Een infintity pool in Singapore van 150 meter lang, inclusief uitzicht op de skyline. Wie wilt dat nou niet? Helaas moet je echt verblijven in het hotel anders kom je het zwembad niet in. Maar wees niet bang dat je buiten het zwembad niets kunt doen. Het hotel het beschikt namelijk over allerlei faciliteiten.

Blijf waar je bent

Je kent het wel, dan ben je eindelijk op vakantie en moet je heel de stad door om de leukste winkels, restaurants en musea af te zoeken. Als je verblijft in het Marina Bay Sands Hotel is dat niet meer nodig, je vind hier alles onder één dak. Het hotel mag zich namelijk prijzen met een award winnende spa, een indoor schaatsbaan, The Art Science Museum, theaterzalen waar o.a. de Lion King première is geweest en nog veel meer.

Shop till your drop

Maar dan echt letterlijk, je vind hier allerlei soorten winkels. De Aziatische supermarkt Seven11 is hier te vinden, maar ook de Zara, Louis Vuitton, Balmain, Vera Wang en Victoria Secret. Je kunt er zelfs een personal shopper aanvragen. Als je klaar bent kun je neervallen in jouw hotelkamer die in hetzelfde gebouw zit, fantastisch! Als je ‘gedropt’ bent maar toch heel veel honger krijgt (shoppen is namelijk best vermoeiend), kun je genieten van een sterrenmaaltijd. Er is hier natuurlijk niet maar één restaurant. Nee, je kunt er zelfs kiezen waar je wilt eten: in het hotel, bij het winkelcentrum, aan het water, op het dak of in je kamer.

Om alvast even weg te dromen…

marinabaysandbar marinabaysands marinabaysandpalmts
Foto’s: The Telegraph, Internoord ReizenEatTravelDrink

Wil jij je alvast voorbereiden op jouw nieuwe bucketlist accommodatie? Hier vind je de leukste Asian spots in Nederland.