ontwerp zonder titel 124

Dit waren in 2022 de meestgebruikte zoektermen op een 'adult website'

Fun & Living15 dec 2022, 11:27 doorShudrien Leona
It's almost 2023 dus tijd om alles van het jaar 2022 samen te vatten. Veel bedrijven vinden het leuk om op een rijtje te zetten wat het meest beluisterd, gestreamt of opgezocht werd. De welbekende Spotify Wrapped hebben we kortgeleden al gekregen. Nu is het de beurt aan de zoektermen van een 'adult website' – if you know what we mean.
ontwerp zonder titel 124
Bron: Pinterest

Gemiddelde bezoek

Vorig jaar was de gemiddelde bezoekduur op de website negen minuten en 55 seconden. Dit jaar is daar niet veel verandering in gekomen en is het negen minuten en 54 seconden. Het verschilt dus letterlijk maar één seconde. Wat ook onderzocht is, is het verschil in hoelang mannen en vrouwen op de website zitten. Vrouwen blijken zes seconden langer op de website te zitten dan mannen. Dat zou je niet denken hè?
Het land wat het langst de website bezocht is Egypte met tien minuten en twaalf seconden. Nederland staat op de vierde plek met tien minuten en veertien seconden.
meeste tijd doorgebracht op een volwassenen website in 2022
Bron: MAN-MAN

Meest bezochte zoektermen

Nu we weten hoelang er gemiddeld op de website werd gekeken, gaan we nu kijken wat er het meest werd opgezocht. Dit jaar staat 'hentai' wereldwijd dik boven aan. Het is niet het eerste jaar dat dit bovenaan het lijstje stond. Na 'hentai' komt 'Japanese' op de tweede plek. Op de derde plek staat 'MILF', ook niet de eerste keer dat dit op het lijstje staat. En 'lesbian' is dit jaar van de derde plek gezakt naar de vierde plek.
populairste zoektermen volwassenen websites 2022
Bron: MAN-MAN

Opvallende informatie

Op het lijstje van meest bezochte content creators , staat de Amerikaanse Abella Danger. Hiermee stoot ze Lana Rhoades van haar troon op de eerste plek. Verder staat Mia Khalifa nog steeds op de lijst. In het Verenigd Koninkrijk was de zoekterm "older women" gestegen met ongeveer 295 procent. In de Verenigde Staten is de zoekterm ' gamer girl' gestegen met dik 813 procent. Good to know.