Veel mensen hebben een kinderwens: één, twee of misschien drie (dan moet het wel dolle pret zijn) kleine koters is toch ook enorm schattig! De Russische Christina houdt het alleen niet bij 3 of misschien 4, het is haar droom namelijk om wel 105 (!) kinderen te hebben. Ja, je leest het goed: dit is géén typefout. 105 kinderen. What!

Maak kennis met Christina

Christina Ozturk is 23 jaar en komt uit Moskou. Ze werd alleenstaande moeder op haar 17e van haar dochtertje Vika. Eenmaal moeder was Christina niet meer te stoppen. Ze kreeg afgelopen jaar namelijk al 10 kinderen in 10 maanden bij draagmoeders.

Christina is samen met haar million dollar husband Galip en kregen samen hun eerste biologische kind in maart 2020. Even om een beeld te schetsen: Galip is 56 jaar, hoteleigenaar en miljonair. Dat laatste is altijd leuk meegenomen, zeker met zo veel kinderen! Die kosten namelijk behoorlijk wat. Daarna volgden er nog 9 kleine. Het stel heeft elkaar ontmoet tijdens een vakantie: een echte summer romance dus. Volgens de twee was het liefde op het eerste gezicht. Aaah! Christina en Galip willen nu ‘zo veel kinderen zo snel mogelijk’. Of het er 100 worden weten ze niet, maar ze zijn zéker niet van plan om bij de 10 te stoppen.

Super mama

Nu willen we natuurlijk allemaal Christina haar geheim weten want wij weten niet eens hoe je voor één kind moet zorgen, laat staan 10! Kennelijk houdt de Russische niet van strikte regimes: wél houdt haar nanny alles bij in de dagboekjes van de kinderen. Aha! Ze krijgt dus toch wel een beetje hulp – hoeven wij ons weer wat minder schuldig te voelen. Van een slaaptekort is ook geen sprake want de babies slapen van 8 uur ’s avonds tot 6 uur ’s morgens. HOE krijgt ze dat voor elkaar? Een geboren moeder dus.


Lees ook: Science says: mannen veroorzaken meer stress dan kinderen