Iedere dame heeft wel haar geheimpjes die ze niet deelt met de buitenwereld. Laat staan met haar partner. Gelukkig zijn veel van deze geheimen typerend voor hoe wij ons gedragen als vrouw zijnde. Maak jij je ook schuldig aan deze 9 vrouwelijke secrets die we achterhouden voor onze mannen?

pinterest

We zijn niet perfect

Sorry guys, but we didn’t wake up like this. Veel vrouwen maken namelijk nogal pijnlijke ontharingsbehandelingen door, zoals waxen of scheren met mini-scheermesjes. Alles voor een mooi en haar-vrij lichaam!

Wij verwennen onszelf ook

Het zijn niet alleen mannen die seksuele behoeften hebben. Vrouwen masturberen net zo goed, en misschien wel net zo veel, maar we praten er niet zo veel over als mannen dat doen. We delen gewoon niet zo graag wat er allemaal in onze privé momentjes gebeurd én dat is helemaal prima.

Het was niet spectaculair voor ons

Niet om het mannelijk ego naar beneden te halen, maar vrouwen krijgen niet altijd wat ze willen in bed. En ze vertellen het je ook niet altijd, geloof ons, daar maakt iedereen zich schuldig aan. Het is geen geheim dat veel vrouwen dan ook hun orgasmes faken..

Scheetjes laten

Het is niet sexy, zeker niet, maar wel echt nodig af en toe. Het laten van scheten wordt net zo vaak door vrouwen gedaan als door mannen. Verwacht niet dat alle dames toegeven dat ze verantwoordelijk zijn voor de plotselinge vieze geur in de kamer. Het was beslist de hond en als je die niet hebt is het vast een gaslek..

Wat is ons gewicht?

Gewicht is misschien wel een van de meest bewaakte geheimen dat er onder vrouwen is. Dit zou je niet verwachten hé? Het blijkt dus dat vrouwen, ook al zijn ze al jaren getrouwd, nog steeds liegen over het aantal kilo’s dat ze wegen.. Of ze zwijgen er zelfs helemaal over.

Hoeveel bed partners we ook alweer gehad?

We willen natuurlijk allemaal goed overkomen bij onze boy en ze niet laten denken dat we een of ander hotel zijn. Het onthullen van hoeveel bed partners een vrouw in het verleden heeft gehad kan soms een beetje verschillen van de werkelijkheid. Een nummertje meer of minder zal heus niet opgemerkt worden.

Honger, honger en nog eens honger

Wij dames kunnen ook bunkeren, daar zijn we echt mega goed in, maar dit laat je meestal alles behalve zien op een eerste date. Vrouwen bestellen tijdens dates zelden wat ze écht willen.. Maar na die salades zijn we vaak uitgehongerd. Niet dat we dit ook maar zouden toegeven aan mannen.

Net doen alsof we iets niet kunnen

Oh, kan je dat misschien voor mij pakken? Ik ben te klein.. Terwijl je, als je 9 van de 10 keer een stoel pakt, je er prima bij kunt. Dit geldt voor nog zo’n duizend andere dingen. Vaak zijn we ook gewoon enigszins te lui of we willen gewoon dat je helemaal warm en zweterig wordt en vervolgens je shirt uit moet trekken bij het in elkaar zetten van een Ikea kast. Sorry not sorry…

We hebben je toch nodig

Om toch maar even met een knaller af te sluiten. Soms gedragen vrouwen zich behoorlijk tegenstrijdig. We willen jou, maar we willen je ook niet, maar doen het toch. Begrijp je? We zijn gewoon bang om het écht toe te geven, niet alleen aan onze partners maar ook aan onszelf. We zijn natuurlijk onafhankelijke sterke vrouwen, maar zelfs deze vrouwen worden verliefd. Het kan even duren voordat we kwetsbaar genoeg zijn om het eerlijk tegen onze mannen te vertellen.

Lees ook: door dit te doen vindt een man je écht leuk!