Het is zomer, de zon schijnt heerlijk op ons bolletje en je hoort de vogeltjes buiten al fluiten. Bij het opstaan in de ochtend voel je al dat dit een top dag gaat worden en je lekker de hele dag buiten kunt vertoeven. Maar zonder wat gekoelde drankjes gaat dit natuurlijk niet. Daarom komt supermarktketen Aldi met dé perfecte oplossing. Benieuwd? Lees even mee.

Foto's: Man-man

De Coolbar

De Aldi komt altijd met de beste en betaalbare oplossingen, zo ook deze Coolbar. Dit is een handig tafeltje waar je niet alleen je drankjes op kan zetten, maar ze ook onderin kunt koelen. Yass! Dus weg met die irritante koeltassen, want geloof ons, de Coolbar is een handig pronkstuk voor in je achtertuin.

Coolbar

Functies

Het tafeltje is super handig en verstelbaar, met daaronder een ruime bak om je drankjes lekker koel te houden. Ook is dit tafeltje dé perfecte tuinmeubel aangezien het gemaakt is van weer-bestendig materiaal. Dus wanneer er weer grijze wolken verschijnen en het met bakken uit de lucht komt, hoef jij je geen zorgen te maken dat die weg waait of beschadigt raakt. De tafel heeft een diameter van 50 centimeter, dus er kunnen aardig wat drankjes op. Zin in een nieuw wijntje? Schuif gewoon het tafelblad omhoog en tover die koude parel tevoorschijn. Love this! 

Lijkt deze tafel jouw ideaal voor in de zomer? Bekijk deze dan hier! 

 

Coolbar