Afgelopen maanden was de Netflix-serie Bridgerton hét gesprek van de dag. Inmiddels is het eerste seizoen al even afgelopen, dus hebben fans tijd om meer naar de privélevens van de acteurs uit de populaire serie te kijken. Er gingen veel geruchten rond: waren de twee hoofdrolspelers met elkaar aan het daten? Inmiddels is er duidelijkheid, wij vertellen je meer over de nieuwe vlam van Phoebe Dynevor… én het is geen onbekende!

bridgerton FEM FEM
@bridgerton

De nieuwe vlam

Helaas, het is niet haar tegenspeler Regé-Jean… Phoebe Dynevor zou namelijk aan het daten zijn met komedian Pete Davidson! Natuurlijk is dit geen onbekende, hij datete namelijk eerder al met Ariana Grande en Kate Beckingsdale. Het stel, dat hun relatie nog niet officieel wil bevestigen, werden vorige maand voor het eerst met z’n tweeën gezien. Volgens inside bronnen van US Weekly hebben de twee een hele sterke band, zo sterk zelfs dat ze al een hele tijd een lange afstandsrelatie hebben.

Lange afstandsrelatie

Bronnen vertelden aan Page Six dat de twee hun relatie nog niet al te serieus nemen, vooral omdat ze komende tijd nog niet veel bij elkaar kunnen zijn. Phoebe is namelijk druk bezig met de opnames voor een nieuw seizoen van Bridgerton en op zijn beurt is Davidson aan het filmen voor Saturday Night Live. Toch zien veel fans het wel gebeuren tussen die twee: ”Hij moet haar wel heel leuk vinden als hij de wereld overvliegt naar kleine Engelse dorpjes om haar maar te zien.” Volgens een andere bron van US Weekly zullen de twee elkaar waarschijnlijk weer zien op de verjaardag van de actrice, op 17 april. Wij zijn benieuwd wat er in de toekomst met de twee gaat gebeuren.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door PD 🌗 (@phoebedynevor)


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door PD 🌗 (@phoebedynevor)

Lees ook: Dit is de real-life vriendin van Regé-Jean ‘the duke of Hastings’