Tony Junior kan zich een gelukkige man prijzen, want hij heeft niet alleen twintig enorm spontane en stoere meiden die voor zijn hart willen strijden – ze zijn ook nog eens stuk voor stuk super knap. Het is dan ook niet gek dat één van de dames van de Bachelor mee doet aan de Miss Nederland 2021 verkiezing. Wie het is? Dat lees je hieronder.

Miss Nederland 2021

Laten we er niet te lang om heen draaien: de beauty die het hart van Tony én de Miss Nederland kroon probeert te winnen is niemand minder dan Julia! Vergis je niet, deze schoonheidsverkiezing gaat meer dan alleen om schoonheid. Miss Nederland zijn gaat namelijk zowel om beauty als de brains als de business. Ook is het belangrijk dat je een sociaal en maatschappelijk betrokken karakter hebt met doorzettingsvermogen, ambities en een inspirerend verhaal om te delen. Julia heeft het al ver weten te schoppen, zo is ze één van de tien finalisten van Miss Nederland 2021!

About Julia

Julia Sinning is een 24 jaar en komt uit Amsterdam. Naar eigen zeggen houdt ze van een uitdaging en van een flinke dosis afwisseling. Dit is dan ook te merken: Julia heeft namelijk al twee studies afgerond, was werkzaam in de evenementenbranche en werkt momenteel bij de GGD.

Trofee Tony

Ook meedoen aan de Bachelor was een iets wat buiten haar comfortzone lag. Juist daarom besloot ze mee te doen aan dit avontuur. Er zit ook nog eens een mooie boodschap achter haar deelname: “Dit was voor mij een kans om te laten zien dat je niet perfect hoeft te zijn in welke situatie dan ook. Als jij maar blij bent met wie je bent en hiermee volledig in je eigen kracht kunt en durft te staan. Dit in combinatie met een kans op ware liefde was voor mij de reden dat ik dit avontuur ben aangegaan!”

Ze kan wel eens met beiden trofeeën naar huis gaan, want wij denken dat ze een goede kans maakt – in ieder geval bij Tony. We are rooting for you, Julia!