Het nieuwe seizoen van De Bachelor is in volle gang en wát zijn we aan het genieten. Tony mag zich gelukkig prijzen met de bloedmooie dames die strijden voor een plekje aan zijn zijde. Waar hij in de eerste paar afleveringen nog wat verlegen overkwam (aaah!), begint hij nu toch echt wel te ontdooien. We zien dat hij stiekem wel héél erg aan het genieten is van al het schoon wat Nederland (en Kroatië) hem te bieden heeft.

Daten op televisie is al niet makkelijk en dan moet je óók nog een keuze maken tussen 20 bloedmooie dames. Gelukkig zijn wij de moeilijkste niet dus helpen we Tony een handje in het maken van de allesbeslissende keuze. Deze dames hebben volgens ons de meeste kans om met Tony het eiland te verlaten:

1. Maxime

Met stipt op nummer 1 staat natuurlijk de 29-jarige Maxime uit Amsterdam. What, 29?! Ja, wij vonden haar ook een stuk jonger lijken! Deze lucky dame kreeg als eerste een kus van Tony en dat smaakte naar meer. We totally ship Maxime and Tony!

maxime de bachelor

2. Oriana

Hé, een oude bekende! Tony en Oriana kende elkaar natuurlijk al vóór het programma. Waarom het eerder niks is geworden? Dat weten we niet. In de laatste aflevering was de spanning tussen de twee namelijk door het beeld te voelen. De Amsterdamse is nog wat verlegen maar dit vindt Tony gelukkig super cute. Wie is team #Tonyana?

oriana de bachelor

3. Roos

Als Tony en Roos geen prachtig stel zijn, dan weten wij het ook niet meer. Het 26-jarige model deelde wel iets heel persoonlijks met Tony, wat hij (gelukkig) enorm kon waarderen. Qua levensstijl zijn de twee ook een goede match: geen 9 tot 5!

roos de bachelor

4. Julia

Julia, of Maan? Maan, of Julia? De 24-jarige Julia en Maan (Tony’s meest recente ex) lijken wel verdacht veel op elkaar. Geen wonder dat Tony haar prachtig vindt. Maar zijn de twee naast fysiek, ook een innerlijke match? Dat moet nog even blijken.

Julia de bachelor

5. India

Een passie voor tattoos? Check. Een cute accent? Check. Woont óók nog bij haar vader? Check. Tony en Indiana hebben wel erg veel gemeen. En als we de volgende aflevering mogen geloven wordt er ook nog eens gekust. Oeh la la!

india de bachelor
Lees ook: In deze panterprint auto rijdt Tony Junior