Het is eigenlijk hetzelfde als Kinder Bueno: niemand kan er genoeg van krijgen. We hebben het hier natuurlijk over seks. Of we het nu zelf in de praktijk brengen, naar p*rno kijken of een spannende audiofile luisteren, we zijn er dagelijks mee bezig. Het is nu eenmaal zo dat een mens een seksueel wezen is – dus wanneer je hier niet mee bezig bent, negeer je eigenlijk een groot deel van wie je bent. Het is namelijk een vorm van communicatie en self-care.

couple in bed
@Pinterest

Laten we dit even voorop stellen: met seks bedoelen we niet enkel penetratie, er zijn namelijk veel meer aspecten. Seks is alles wat je erotisch genot brengt. Dit kan dus ook al flirten, knuffelen of grinden zijn. Hier zijn onze heetste s*ks tips ever die je helpen met het vinden van genot.

1. Kom in de juiste ‘headspace’

Geef jezelf op zijn minst 45 minuten om in the mood te komen. 45 minuten?! Yup, serieus! Wanneer je helemaal relaxed en turned on bent zul je merken dat de seks veel beter zal zijn.

Stimuleer ook al je zintuigen! Denk aan de belichting, kaarsjes, geurtjes. Onderschat nooit de invloed die de omgeving en sfeer heeft op jouw sexy time.

Zorg ervoor dat jij als eerst tot je hoogtepunt komt. Yes, own that sh*t babe! Vrouwen hebben vaak de neiging om zich op hun partner zijn orgasme te focussen. Draai het een keer om.

Wees niet bang om initiatief te nemen – dit hoeft namelijk niet altijd van de man te komen. Iedereen houdt van het gevoel van een partner die je niet kan weerstaan.

Lees een erotisch verhaal voor je date. Zo kom je alvast in de stemming!

Houd je berichtjes simpel: “Ik wil je nu” doet al wonderen.

2. Doe je research

Lees over de mastrubatie tips van andere vrouwen en doe de nodige inspo op.

Zoek verschillende sexting berichtjes op en probeer deze uit! Beter goed gejat dan slecht verzonnen.

Kijk naar je partner wanneer hij mastrubeert. Yes, that’s HOT! Niet alleen is dit enorm opwindend, je ziet ook gelijk wat hij lekker vindt.

Vraag wat je wilt door het gebruiken van dirty talk. Ben je nog geen pro? Dit artikel leert je de basics!

Vraag naar je partner zijn top 3 seksuele handelingen waar hij opgewonden van raakt. Vervolgens doet hij hetzelfde. Een hete sessie gegarandeerd.

3. Beeldmateriaal

Er bestaat dus iets als horny TikTok video’s – dit heb je niet van ons gehoord.

Dit is niet voor iedereen, maar het kan enorm opwindend zijn om samen porno te kijken. Niet helemaal jouw ding? Er bestaan ook vrouwvriendelijke sites.

Geef hem een sexy lapdance: door te squatten boven je partner of op zijn schoot te zitten.

Doe het voor de spiegel. Het gezicht van je partner wanneer jullie het op zijn hondjes doen is goud waard.

Maak oogcontact wanneer jullie elkaar oraal bevredigen. Geef hem een knipoog of glimlach.

4. Beheers je bewegingen

Wanneer je bovenop zit, focus je meer op ‘grinden’ in plaats van het enkel op en neer te gaan.

Gebruik je tong meer tijdens jullie bedsessies: van dirty talk, tot zoenen tot likken.

Gebruik je heupen om de letters ‘W’, ‘M’ en ‘O’ te spellen wanneer je bovenop zit. Oja, je kunt ook gewoon het woord ‘coconut’ spellen. #tipvandedag

5. Beoefen intimiteit zonder penetratie

Kom achter de erogene zones van je partner. Dit zijn plekjes op je lichaam waardoor je direct in the mood komt.

Maak van de hand job een main event. Seks is namelijk zo veel meer dan enkel penetratie. Focus je daarom op andere variaties met dezelfde intentie als penetratie.

Geef orale seks prioriteit. Er is géén man die niet geniet van een bj, en het is ook niet fijn als hij er altijd zelf om moet vragen. Verras hem een keer als hij thuis komt na een lange dag op het kantoor, en geloof ons, je krijgt het dubbel en dwars terug.

Speel met warme en koele sensaties. Gebruik ijsblokjes op het lichaam van je partner of masseer hem met de olie van een kaars (let wel op: hier heb je speciale kaarsen voor).

6. Investeer in de juiste seksspeeltjes

Wees je bewust van het verschil tussen goedkope troep en kwaliteit. Koop alleen speeltjes van materiaal wat goed is voor je lichaam (en de planeet).

Gebruik een vibrator. Dit is zeker een tip voor tijdens doggy.

Gebruik condooms met textuur: voor extra stimulatie en meer kans op een orgasme.

Gebruik een vibrator met afstandsbediening. En geef deze afstandsbediening aan je partner. Een spetterend hoogtepunt gegarandeerd.

7. Wees niet gehaast

Haast het voorspel niet! Dit is vooral iets waar mannen nog wel eens een handje van hebben. Of het nu dry humping is of een hete zoensessie: Skip. Het. Niet.

Geef meer aandacht aan je partner na de seks. Haal een glaasje water en vraag hoe het was voor je partner. Communication = key! 

Bouw de seksuele spanning met je partner op. Het feit dat jullie al 2 jaar samen zijn zegt niet dat je geen ~butterflies~ meer van hem kan krijgen. Bespring je partner niet gelijk wanneer hij thuiskomt maar bouw het langzaam op.

8. Werk aan jezelf

Probeer een workout om je libido te verhogen. Of eet deze voedingsmiddelen.

Mastrubeer in de douche. En vergeet het glijmiddel niet. #selfcare

Mastrubeer iedere dag voor een maand lang. Het is niet alleen goed voor je gezondheid, maar zo kom je er ook achter wat jij lekker vindt.

Streel jezelf tijdens de seks. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 70% van de vrouwen meer dan penetratie nodig heeft om tot haar hoogtepunt te komen. Gebruik je handen!

9. Probeer het onverwachtse

Last van buikkrampen tijdens je menstruatie? Probeer period seks! Het kan namelijk wel eens werken…

Probeer een seksspelletje. Je hoeft er niet eens eentje te kopen – online staan genoeg ideetjes dus get creative.

Ga met je lover naar een restaurant, met ‘love eggs’ in je.

Oefen je striptease. Loop op je meest sensuele manier, drop it down en gooi je haar naar achter. Hello!

Doe het in een publiekelijke ruimte: in het bos of op het toilet in de club (als je geen smetvrees hebt). Je wilt liever niet betrapt worden maar de kans dát het kan maakt het des te spannender!

10. Wees creatief

Doe het terwijl je op de wasmachine zit. Bonus tip: het katoen wasprogramma heeft de sterkste trillingen.

Leg een kussen onder je billen tijdens missionaris. Dit zal 100% je leven veranderen. Mark my words.

Gebruik de douche voor een vluggertje. En je bent zo weer schoon.

Lees ook: 10 manieren om een man geliefd te laten voelen