Aankomende donderdag is Hemelvaart wat voor veel mensen betekent dat ze lekker lang weekend hebben. Heb je geen plannen dit weekend en wil je het vooral rustig aan doen dan staat Netflix vast op jouw planning. We hebben een top vijf van series die je absoluut wilt bingen met Hemelvaartweekend.

netflix hemelvaartweekend FEM FEM

Undercover

Voor iedereen die onder een steen heeft geleefd, dit is dé Netflix serie waar iedereen het de afgelopen tijd over heeft gehad. De eerste Nederlandse Netflix Original genaamd Undercover.  In deze serie volgen we het verhaal van de drugscrimineel Ferry Bouman (gespeeld door Frank Lammers), één van de grootste xtc-producenten ter wereld. Bouman brengt zijn vrije tijd het liefste door in een eenvoudige chalet op de populaire camping vlak bij zijn riante villa en dus besluit de Nederlandse en Belgische politie twee undercoveragenten daar te installeren om te infiltreren in het leven van Bouman.

What/If

Deze nieuwe serie waarin Bridget Jones in een nieuw jasje wordt gestoken, staat nú op Netflix. Zo speelt Renée Zellweger deze keer niet als haar alter ego Bridget Jones, maar gaan we nu wel een hele duistere kant van haar zien. In WHAT/IF zien we het verhaal van een pasgetrouwd stel die een voorstel krijgen van een mysterieuze vrouw. De vraag die in deze serie het meest centraal staat is: hoeveel zou je over hebben voor een kans om jouw dromen waar te maken?

The Society

De nieuwe tienerserie The Society mogen we zeker benoemen tot één van de huidige successeries op Netflix. Om mysterieuze wijze verdwijnen alle ouders uit het dorpje West Ham, waardoor de tieners een manier moeten vinden om te overleven. Zie het een beetje als een combinatie tussen het boek The Lord of the Flies en de serie The Leftovers. Ze genieten aan eerst van hun vrijheid, maar dat verandert gauw in één groot drama…

The Rain

De Deense serie The Rain vertelt in acht afleveringen het verhaal van Simone en Rasmus. Deze broer en zus moeten noodgedwongen hun bunker verlaten waar ze 6 jaar lang hebben gewoond. Het water om hen heen is besmet en wanneer je ermee in aanraking komt, sterf je. Ze zijn nodig op zoek naar hun vader die hen 6 jaar geleden heeft achtergelaten. Tijdens die zoektocht maken ze kennis met nog meer overlevenden.

Dead To Me

En tot slot we af met nog een hit van Netflix wat sinds kort op de streamingdienst staat: Dead To Me. Dit verhaal gaat over Jen (gespeeld door Christina Applegate) die de moord van haar man gaat onderzoeken. Zo raakt ze bevriend met Judy (gespeeld door Linda Gardellini) die ook iemand heeft verloren.

Wil je juist aankomend weekend de hort op en niet de hele dag binnen zitten? Wij hebben de leukste uitjes voor het Hemelvaartweekend voor jullie verzameld.