Stond je vanochtend extra chagrijnig op en had je totaal geen zin in deze dag? Dat kan ergens aan liggen.. Want het is vandaag namelijk Blue Monday. Ja, ja de derde maandag van het jaar schijnt de meest deprimerende dag van het jaar te zijn. Depri.. Wat? Niet voor ons! Met deze tips kun jij wat van deze dag maken!

black friday shoppen FEM FEM

Luister naar de radio

Heb je behoefte aan good vibes? Zet dan de radio aan. Luisteren naar het geouwehoer en de grapjes van de dj’s, je humeur zal er zeker door verbeterd worden!

Inschrijven voor winacties

Struin internet eens af naar verschillende winacties. Baad het niet, dan schaad het niet, zeggen ze altijd. Misschien is vandaag wel jouw lucky dat en win je er ook nog iets mee!

Bakken

Leef je eens lekker uit in de supermarkt en houd vervolgens een goede baksessie. Bakken schijnt een goede positieve vibe te creëren, so why not? Plus een heerlijk stukje warme appeltaart doet wonderen!

Wandelen met podcast

Niets is zo lekker als even buiten wandelen in deze periode. Maak een ommetje in de omgeving en zet een goede podcast op. Het is prima weer vandaag, dus dat heb je in ieder geval al mee!

Complimentjes geven

Geef een compliment. Geef vandaag extra veel complimentjes aan anderen en je zal zien dat je ze ook terug krijgt. Een complimentje krijgen doet het vaak goed voor je humeur. Jij blij en je collega blij: een win-win situatie!

Houd een grote schoonmaak

Oké, misschien is schoonmaken niet direct het leukste om te doen, maar je merkt dat het je humeur verbetert. Een schoon huis levert namelijk een fijne woonsfeer op en dat helpt natuurlijk zeker op een depressieve dag als vandaag.

Je favoriete outfit

Trek die joggingsbroek en sweater uit en ga voor iets waar jij je stralend in voelt. Een nieuw kledingstuk of iets wat voor jouw van waarde is. Ook al ga je een kop koffie afhalen op de hoek, je zult je toch even het zonnetje in huis voelen.

Online shoppen

It’s sale season! Bij heel veel online winkels is op dit moment een sale gaande. Leef je eens lekker uit en koop iets leuks voor jezelf. Shopping is always a good idea.

Bekijk ook onze 30 tips die je kunt doen tegen verveling!