Er gaan veel roddels rond in het land van de bekende Nederlanders, zo ook wie er wel of niet een bezoekje heeft gebracht aan de plastisch chirurg. Een borstvergroting is dan ook een van de meer populairdere ingrepen – we zijn nu immers niet allemaal gezegend met een dubbel D. Deze bekende Nederlandse vrouwen hebben hun borsten laten vergroten en maken er geen taboe van. You go sis!

1. Monica Geuze

Monica heeft niet één maar zelfs twee (!) borstvergrotingen gehad. Ze is hier dan ook goudeerlijk over in haar vlogs en boek ‘Unreleased’. Monica was vroeger heel onzeker over haar borsten en liep altijd in HEMA-topjes rond. Ze besloot te kiezen voor een borstvergroting, maar zelfs na de behandeling bleven haar borsten nog groeien. Eindstand: Monica bleek in verwachting te zijn van haar dochtertje Zara-Lizzy.

De timing van de eerste borstvergroting was dus niet geweldig, op zijn lichtst uitgedrukt. De ingreep resulteerde in loshangend vel met striae. En dat is niet wat je wilt. Om deze reden besloot Monica om nog een ingreep te laten doen. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden…

2. Nienke Plas

Ook Nienke is open over haar borstvergroting. De reden? Ze wilde haar borsten van vóór de zwangerschap terug. Op YouTube heeft ze zelfs een ‘Titty Diary’ waarin ze vertelt over haar borstvergroting. Wij vinden het resultaat prachtig!

3. Roxeanne Hazes

Iemand die zéker geen spijt heeft van haar borstvergroting is Roxeanne Hazes: ze vertelt dat ze het zo nog eens zou doen. Omdat ze altijd al wat voller was en kleine borsten had, maakte dit haar erg onzeker. Wij zijn echter van mening dat het hebben van kleine borsten fantastisch is. Grote of kleine borsten, wij vinden Roxeanne beeldschoon.

4. Dionne Slagter

YouTuber Dionne, ook bekend als OnneDi, koos 8 jaar geleden voor het nemen van borstimplantaten. De aanleiding was dat ze moest dealen met pesterijen en dat ze door haar verleden met de eetstoornis Anorexia Nervosa haar vrouwelijke vormen verloren was. Dionne vertelt dat ze hierdoor haar vrouwelijkheid ‘kocht’.

Uiteindelijk heeft Dionne haar silicone protheses laten weghalen. Hiervoor zijn wel een paar nieuwe in de plaats gekomen: dit maal op basis van zout/water. In haar documentaire ‘Moordtieten’ doet Dionne onderzoek naar de gevaren van borstprotheses.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door OnneDi (@onnedi)

Lees ook: Wow! Dit is wat borsten zeggen over je gezondheid!