Hoewel we natuurlijk strong independent women zijn, kun je soms toch wel wat hulp gebruiken. Soms zit je nou eenmaal vast in je carrière of heb je opeens geen idee meer wat je wil bereiken. Laat deze tien boeken over succes en carrière je inspireren!

@pinterest
@pinterest

Nice Girls Don’t Get the Corner Office

Zoals de naam al zegt: je hoeft niet aardig gevonden te worden om promotie te maken! Dit boek gaat over de meest voorkomende fouten die vrouwen maken in hun werk. Schrijfster Lois P. Frankel beschrijft hoe je wél optimaal gebruik kan maken van je kwaliteiten door middel van zes thema’s. Hoe je denkt, hoe je jezelf op de markt brengt, hoe je klinkt, hoe je eruitziet en hoe je reageert: het heeft allemaal invloed op het succes van je carrière.


You are a Badass

Yes you are! Het lezen van dit boek laat je nadenken over de dingen die je doet en waarom. Zo leer je jezelf – na dit boek in een klap uitgelezen te hebben – een stuk beter kennen en geeft het je advies over hoe je alles uit je leven kunt halen. Dit zit hem in de kleine dingen, bijvoorbeeld door vaker ja te zeggen wanneer je geneigd bent nee zeggen en op te schrijven waar je dankbaar voor bent. Op deze manieren bereik jij al je lifegoals!

Getting Things Done

Heb jij je doelen duidelijk voor ogen maar heb je niet de discipline om ze daadwerkelijk te bereiken? Dan is dit boek een perfecte match met jou! Getting Things Done stelt je namelijk voor aan de ultieme methodes om productiever te zijn. En dat zonder stress!

Hoe Je Vrienden Maakt en Mensen Beïnvloedt

De Engelse variant van dit boek verscheen al in 1936, maar dat maakt hem niet minder relevant! In dit boek lees je hoe je het maximale uit jezelf haalt zonder een strenge baas te zijn. Juist door enthousiasme op te wekken bij anderen kun je mensen het beste beïnvloeden én vrienden maken! Het boek leert je verschillende technieken om met mensen om te gaan, om jezelf geliefd te maken, om mensen te kunnen overtuigen en om mensen te veranderen zonder ergernis op te wekken! Een hele hoop te lezen en leren en dus!

Miracle Morning

Volgens de slogan van het boek geeft Miracle Morning “je de tijd die je nodig  hebt voor jouw doelen, ongeacht hoe druk je bent”. Wij zijn nu al verkocht, maar het boek gaat nog door! Zo leert de methode je zes nieuwe gewoontes voor focus en zelfbewustzijn die je al in 30 dagen kan leren. En dit allemaal voor 8 uur ’s ochtends! Zo haal jij die promotie zeker binnen.

Lees ook: 5x de fijnste zelfhulpboeken die je op je leeslijst wilt zetten