Brad Pitt heeft natuurlijk een 3 jaar jongere broer Doug Pitt – maar wij denken dat hij (stiekem) nog een broertje heeft! En nu even zonder grappen: er is dus een Britse vader die wel héél veel op Brad lijkt. Met alle gevolgen van dien…

Nathan Meads

Het avontuur begon toen de Britse vader erop werd aangesproken (vooral via datingapps) dat hij wel heel veel op de Amerikaanse acteur leek. En als je op Brad Pitt lijkt dan weten we natuurlijk allemaal wat er op je te wachten staat: gillende vrouwen voor de deur. Nathan Meads is de naam van de 35-jarige man uit Oxford over wie we het hebben. En nee, hij is geen acteur: Nathan is bouwvakker. Vanaf zijn 20e werd er al regelmatig gezegd dat hij veel op Pitt leek, maar Nathan lachte dit commentaar vaak weg. Nu, 15 jaar later, wordt hij er regelmatig van beschuldigd een “catfish” te zijn en willen vrouwen hem eerst videobellen omdat ze denken dat hij niet real is. Dames, calm your tits!

Help! Ik heb een stalker

Je zou denken dat er voor mannen niets beters is dan de tweelingbroer zijn van Brad Pitt: think again! Nathan maakt regelmatig mee dat er vrouwen komen opdagen wanneer hij aan het werk is: dit zijn meestal personen die obsessed zijn met de echte Brad Pitt. Hallo, kunnen we deze man even allemaal met rust laten? Yup, als celeb zijnde heb je nu eenmaal te maken met stalkers. Ook zijn telefoon staat roodgloeiend: de hele dag door krijgt hij berichtjes van geïnteresseerde dames die hem toevoegen op zijn verschillende social media platformen. Op een gegeven moment werd het zó extreem dat Nathan besloot er helemaal (!) klaar mee te zijn. Deze man is nu happy single en wil zich focussen op zijn dochters. Aaah!

Lees ook: De dubbelganger van Jennifer Aniston gaat viral op TikTok en zo ziet ze eruit