Je relatie die net uit is is natuurlijk hartstikke vervelend. Je voelt je leeg van binnen en álles doet je denken aan hem of haar. Het liefst sluit je je dagen op in je kamer, kijk je oneindig veel feel-good films (geen romantische!) en heb je Taylor Swift op repeat. Maar waarom zou jij je opsluiten in je kamer als je ook naar een prachtig hotel kunt gaan? Het Royal Champagne Hotel en Spa biedt dé perfecte trip voor jou aan om zo snel mogelijk over je ex heen te komen.

champagne hotel fem fem
@royalchampagne

Champagne Problems

Het Royal Champagne Hotel in Frankrijk weet precies wat je nodig hebt als je hart in duizend stukjes ligt. Of nou ja, Taylor Swift weet precies wat je nodig hebt. De speciale kamer die het hotel aanbiedt is namelijk geïnspireerd op Taylor Swift’s liedje ‘Champagne Problems’. Als leuke woordspeling hebben ze de naam van de kamer ‘Champagne Solutions’ genoemd. Dat het een antwoord is voor al je problemen is wel zeker!

Self care

Denken aan je ex is er niet bij in dit tripje naar Frankrijk. Vanaf aankomst in het prachtige resort wordt je al verwend met een fles Dom Pérignon (waar Taylor Swift in haar nummer over zingt). Of je hem al gelijk opent op je privé-balkon met uitzicht over prachtige wijngaarden of bewaart voor een later moment is helemaal jouw keuze. Verder kun je je met gemak een hele dag in de immens grote spa waden. Jezelf verwaarlozen na een break-up is namelijk niet de bedoeling! Na al die tranen kan jouw gezicht juist wel wat hydratatie gebruiken.

hotel fem fem
@royalchampagne

Tripje Parijs

Naast een kingsize bed, een enorm bubbelbad in je kamer en een heerlijk sterren dinner houdt de verwennerij nog niet op! Waar kun je namelijk beter je oude vlam vergeten dan in Parijs? De boeking in het hotel omvat namelijk ook een eerste klas ticket naar de city of love. Je hebt hier geen partner voor nodig: ga alleen of met een goede vriendin en vier jullie zelfliefde!

Je boekt dit speciale pakket vanaf $1893 voor twee nachten. Je moet er wat voor over hebben om over een heartbreak heen te komen…

Lees ook: Heart broken? Zo ben je er het snelst vanaf!