Wij vrouwen zijn mysterieuze, bijzondere en fantastische wezens. We doen ons voor als lieve, verzorgende en heilige boontjes, maar ook wij hebben zo onze stiekeme maniertjes. Achter iedere vrouw gaat een klein monstertje schuil. Herken jij jezelf in een van deze dingen die wij vrouwen doen, maar niet toegeven?

dingen die vrouwen doen FEM FEM

1. We wassen onze beha’s te weinig

We weten allemaal dat het eigenlijk wel verstandig is om onze bh minimaal 1 keer in de week te wassen. Volgens experts moeten we onze bh zelfs al na vier keer dragen in de was doen. Oeps.. Wij vrouwen kunnen gerust dagen achter elkaar dezelfde beha dragen.

2. We snacken heel veel

We doen ons voor alsof we heuse fitgirls zijn en echt gezond leven, maar ondertussen kunnen wij een hele reep chocolade, een pak koekjes en wat chips naar binnen werken, zonder moeite. Maar nee, dit delen we absoluut niet met anderen. We zitten namelijk na één blokje chocola écht al helemaal vol.. not.

3. We gaan lekker op het uitknijpen van mee-eters

Puisten en mee-eters vies? Wel nee. Wij kunnen er maar wat graag van genieten om een lekkere dikke mee-eter uit te knijpen bij onze vriend.

4. We ruiken aan onszelf

O wedden dat jij dit ook doet? We lijken misschien heilige boontjes, maar ook wij ruiken aan plekken op ons eigen lichaam.

5. We stellen ons haar wassen uit

Nog één dagje kan écht wel, denk je in de ochtend. In de loop van de dag zie je dat je haar toch best vet is en dat je het eigenlijk in de ochtend had moeten wassen. Maar wie heeft daar ’s ochtends tijd voor? Precies. Niemand. Dus stellen we het zonder schuldgevoel gewoon nog even uit en we doen ons haar gewoon de hele dag vast in een paardenstaart.

6. We reinigen onze make-up kwasten niet

We weten dat het niet hygiënisch is om nooit je kwasten te reinigen, maar toch doen we het amper. Waarom? Simpel. Gewoon geen zin.

7. We halen onze make-up er ’s avonds niet af

Oké, lang niet iedereen en lang niet altijd geldt dit, maar toch zijn wij vrouwen de moeilijkste niet. Je komt doodmoe thuis na een lange dag werk én een borrel en het enige wat je nu nog wil, is slapen. ‘Ach, een keer mijn gezicht niet reinigen, kan echt geen kwaad,’ vertellen we onszelf. En de volgende ochtend smeren we er gerust een nieuw laagje make-up bovenop.

8. Scheren in de winter slaan we over

Als het even kan, laten we het wintervachtje lekker staan. Scheren kost zo veel moeite en waarom zouden we die tijd eraan verspillen als we toch een lange broek dragen?

9. We doen alles op het laatste moment

We hebben een heerlijk dagje vrij en keutelen maar wat aan, want we hoeven toch ’s avonds pas weer de deur uit. En tóch krijgen we het voor elkaar om alles op het laatste moment te doen waardoor we alsnóg te laat komen.. Oeps.

10. We hebben oneindig veel bh’s, maar dragen enkel onze favoriet

We hebben een la vol mooie, en vooral dure, bh’s, maar toch dragen wij alleen onze paar favorieten waar we ons het mooist en meest sexy in voelen.

11. We peuteren in onze neus

Ja mannen. Ook wij vrouwen peuteren in onze neus. En de vrouwen die beweren dit nooit te doen, die liegen.