POV: je blijft onverwachts bij je date slapen en je hebt gewoon níets bij je. Niet heel handig. Deze 7 dingen mag je nooit vergeten als je op date gaat.

dingen die je niet mag vergeten als je op date gaat

Dingen die je nooit mag vergeten als je op date gaat

Een goede voorbereiding is het halve werk. Bereid je daarom goed voor als je op date gaat. Het laatste wat je wilt is dat je zijn tandenborstel moet gebruiken en je zonder schoon ondergoed zit. Oepsie!

1. Een schone string en een tandenborstel

Voor veel vrouwen is dit het standaard ‘eerste date survival pakket’ wanneer je op date gaat. Je weet maar nooit waar (en bij wie) je aan het eind van de avond belandt dus better be safe than sorry.

2. Deo

De kans is groot dat je zenuwachtig bent – je wilt nu eenmaal indruk maken op je crush – wat ervoor kan zorgen dat je gaat transpireren. Stop daarom altijd een bus deo in je tas. Nare geurtjes zijn een absolute no go.

3. Een kristal

Misschien een iets wat *vreemde* tip maar daarom niet minder effectief. Zie het als een kleine energie booster. Kristallen zijn geleiders en versterkers die onze energie (en mogelijk die van mensen om ons heen) doorgeven en transformeren. Kristallen zijn stemmingswisselaars, energielifters én powerboosters.

4. Lipbalm

Voor het geval dat de date leidt tot een kus ;). Zachte lippen zijn een must! 

5. Kauwgom

In het straatje van must’s: kauwgom. Het laatste wat je wilt is een stinkende adem. Maar eigenlijk begint het al bij de voorbereiding. Vermijd daarom deze voedingsmiddelen voor een slechte adem.

6. Je telefoon

Een beetje een no brainer maar je moet wel bereikbaar zijn voor je besties als je met een ‘catfish’ te maken hebt.

7. Je portemonnee

Hoewel het merendeel van de vrouwen het waardeert wanneer de man betaalt op de eerste date, hoef je hier niet vanuit te gaan. It’s called *emancipatie*. Zorg daarom altijd dat je je portemonnee bij je hebt.

Lees ook: 11x winter dates waar jij je bed voor uitkomt