De herfst is weer begonnen, een heerlijk seizoen! De bomen krijgen zachtjes aan weer vrolijke kleurtjes en jij kruipt het liefst onder een dekentje op de bank met een kop thee. Deze 6 redenen geven aan dat je herfst eigenlijk gewoon jouw favoriete seizoen aller tijden is.

Dol op herfst FEM FEM

Herfstkleuren in je lokken, huis en kleding

Wanneer het weer het ons niet toelaat om buiten te zitten, trekken we alles uit de kast om ons huis weer een beetje gezellig te maken. Wanneer het in de zomer veel te heet was, zitten we in de herfst graag binnen met een dekentje in een gezellig en knus huis. We verrijken ons huis het liefste weer met de o zo sfeervolle herfstkleuren en de kaarsjes mogen ook niet ontbreken. Onze favoriet? Een die zo lang meegaat, zoals de mooie kaarsen van Diptyque. En onze garderobe? Die pakken we ook maar meteen mee met warme knits en mooie herfstkleuren.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door BETTER THAN GOODS 🌿 (@betterthangoods.nl) op

Je wintervachtje koester je

Natuurlijk hoef jij je benen nooit te scheren als je dat niet wil, maar voor degene die dit liever overslaat is dit seizoen ideaal. Nooit meer tijdnood omdat je benen nog geschoren moeten worden en nooit meer pijnlijke wondjes, want in de herfst laten we ons vachtje gewoon staan. Niemand die het ziet ;-).

Zoeken je vrienden je? Jij zit onder een dekentje

Wat is er nou gezelliger dan op de bank onder een dekentje te kruipen als het regent? Zet een leuke film op en pak er een kopje thee bij en wij zijn wel een avondje zoet. Toch? Ondertussen tikken de regendruppels tegen de ramen, gelukkig zit jij binnen!

Genieten van de natuur met een boswandeling

Wanneer de blaadjes verkleuren, trek jij meteen je warme boots aan om een fijne boswandeling te maken. Wat is er nou lekkerder dan een boswandeling te maken in een herfstsetting? Jij kan ultiem genieten van de mooie natuur met de prachtigste kleuren en blaadjes en komt hier graag tot rust. De kou vind je helemaal niet erg, je loopt jezelf toch wel weer warm. En erna neem je een heerlijk wijntje bij de open haard.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jennie (@jenniefromtheblog) op

Een excuus om binnen te blijven

Geen zin om ergens naartoe te gaan? Goed nieuws, want met het regenachtige herfstweer, heb je een goed excuus om binnen te blijven. Doe je huispak maar aan en geniet van je overheerlijke chocolademelk. Yep, de herfst is echt jouw favoriete seizoen.

Overheerlijke Pumpkin Spice Lattes

Wanneer de herfst er weer aan komt, ren jij naar de Starbucks voor de overheerlijke Pumpkin Spice Lattes. Dit is toch wel het allerlekkerste drankje van dit seizoen!

Laat de herfst maar komen! Met deze leuke Engelse boeken begin jij de herfst goed.