Donny en zijn ex-vriendin Janice Blok zijn al een tijdje uit elkaar, en het lijkt erop alsof Donny volop geniet van zijn vrijgezellenleven. Dit bekende hijzelf toen hij naar roddelkoning FawrynotSawry stapte om te vertellen dat hij het bed heeft gedeeld met een oude bekende. Het gaat hier natuurlijk om Bridget Maasland. Juicy!

Instagram @donnyroelvink
Instagram @donnyroelvink

Donny Roelvink heeft het bed gedeeld met Bridget

Roddelkoning FawrynorSawry was afgelopen weekend te gast bij Radio 538, waar hij vertelde op een illegaal feest te zijn geweest. Toevallig was Donny Roelvink hier ook! Donny liet Farja (de echte naam van Fawry) meerdere nudes van vrouwen zien met wie hij het bed heeft gedeeld. Farja was enorm verbaasd toen hij opeens Bridget Maasland voorbij zag komen. Als we Farja mogen geloven had Donny geen enkele moeite met het showen van de naaktfoto van Bridget. Volgens geruchten is Donny zelfs naar bed geweest met Bridget. Omg!

Bridget en Donny hebben tot dusver nog geen verslag gedaan over hun bedavontuurtje. Eerder gingen er al geruchten rond dat Donny met Yolante aan het daten was, maar dit bleek niet waar te zijn. Inmiddels heeft Yolanthe zelfs een hele knappe nieuwe vriend.

Donny deelt sneer uit naar exen

Dat Donny populair is bij de vrouwen, kunnen we dus wel stellen. Toch gaat er nog wel eens het een en ander mis, en was er laatst dan ook een ruzie op Instagram. Zo deelde Donny een sneer uit naar zijn exen en schreef hij: “Als ik geen liefde van je krijg, je niet kan vertrouwen, niet gemotiveerd van je raak, niet een goed/diep gesprek met je kan voeren, geen goede energie van je krijg, blijf dan alsjeblieft bij mij uit de buurt. Je wordt bedankt.” We hopen dat de wat oudere dames Donny nog het een en ander over de liefde kunnen leren. Wijsheid komt ten slotte met de jaren! ;).

Lees ook: Zo zag Janice Blok (ex Donny Roelvink) er vroeger uit