Een tijdje geleden schreven we dat Donny Roelvink he-le-maal klaar was met daten na zijn relatiebreuk. Dit werd nog eens bevestigd nadat hij uithaalde naar zijn ex(en) via een story die hij op Instagram plaatste. Over welke ex zal het gaan?

Donny deelt sneer uit via Instagram

Recent plaatste Donny een kleine boodschap op Instagram voor zijn toekomstige vriendin. In de story vertelt hij welke punten hij graag terug wilt zien in een relatie, en welke vooral ook níet. Donny schrijft het volgende: “Als ik: geen liefde van je krijg, je niet kan vertrouwen, niet gemotiveerd van je raak, niet een goed/diep gesprek met je kan voeren, geen goede energie van je krijg. Blijf dan alsjeblieft bij mij uit de buurt. Je wordt bedankt.”

Instagram @donnyroelvink
Instagram @donnyroelvink

Ons is het nog niet helemaal duidelijk of dit bericht een sneer naar zijn ex-vriendin Janice Blok is, of dat hij zijn toekomstige vriendin alvast probeert voor te bereiden. Het is in ieder geval duidelijke taal.

Genieten van het single leven

Toch lijkt het er voor nu niet op dat Donny weer snel zal daten. Laatst gaf hij aan dat hij nog niet aan een relatie hoeft te denken. Lachend zei Donny dat hij helemaal klaar was met daten en dat hij het nooit meer zou doen. Dit was natuurlijk een grapje, maar voor nu hoeft hij er écht nog niet aan te denken.

Roddels

Na zijn relatie met Janice Blok vloog de ene na de andere roddel ons om de oren. Zo zou Donny gespot zijn met Yolanthe en zou hij gespot zijn met met een oud Love Island-deelneemster. Uiteindelijk bleek hier weinig van waar te zijn en is Donny, als we hem mogen geloven, helemaal happy single. 

Lees ook: Zien: de tattoo die Janice Blok voor Donny liet zetten