We hebben onwijs goed nieuws op deze koude grauwe dag! Er is nét bekend gemaakt vanaf welke dag we weer kunnen gaan genieten van een nieuwe seizoen Echte Meisjes in de Jungle. Enne, dat heerlijke moment is – gelukkig – véél dichterbij dan je denkt! Het aftellen kan eindelijk beginnen.

echte meisjes in de jungle seizoen 2

Echte Meisjes in de Jungle

The wait is finally over! We kunnen binnenkort weer genieten van een gloednieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle. De afgelopen weken druppelen er zo nu en dan al wat verhalen naar buiten en de geruchten gaan alle kanten op. Zo zou het écht een hel zijn geweest in de Surinaamse jungle volgens deelneemster Michella Kox. Enne, we kunnen wederom weer wat opstootjes, maar toch ook zeker gezelligheid verwachten. In ieder geval belooft dit allemaal héél veel goeds en natuurlijk ook onwijs veel drama – en dát is natuurlijk een must in dit heerlijke programma.

Deelneemsters en presentator

De afgelopen maanden gaf Videoland ons al een tipje van de sluiter weg. Zo werden de deelneemsters bij vertrek vanaf Schiphol al bekend gemaakt aan de buitenwereld en weten we dus wie we kunnen verwachten in het nieuwe seizoen.

De deelneemsters van dit seizoen zijn divers en bestaan uit een aantal bekende gezichten, waaronder Lesley Versprille (Ex on the Beach), Imen Dirie (Love Island), Famke Louise, Jacomine (Urk!), Michelle Bibi (vriendin van Roy Donders), Shirley Cramer (bekend van Temptation Island en EOTB), Esmee Ipema (Terror Twin, EOTB), Shanta (bekend van Temptation Island), Deveny (bekend van Married at First Sight: Match or Mistake), en Kelly van der Veer (Big Brother). Enne, we kunnen ook zéker weer rekenen op het oude vertrouwde gezicht van Valerio Zeno, want hij zal het geheel wederom op nuchtere en humoristische wijze aan elkaar praten als presentatorWe can’t wait!

Valerio Zeno Echte meisjes in de jungle
Bron: Videoland

Startdatum

Het enige dat nog niet bekend was, was de datum waarop we het nieuwe seizoen kunnen verwachten. Gelukkig komt er nu eindelijk een einde aan al dat wachten. Videoland brengt vandaag namelijk naar buiten dat we vanaf het nieuwe jaar kunnen gaan genieten van deze heerlijke reality-serie. Op 1 januari proosten we dus niet alleen op een nieuw jaar, maar ook op een nieuw seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Nog heel éven geduld dus. Maarre, ondertussen kun je wel alvast genieten van de eerste beelden die vandaag naar buiten zijn gebracht. Het belooft in ieder geval véél goeds en het aftellen kan beginnen!