She did it! Nina Warink is door de FHM verkozen als mooiste Nederlandse vrouw op social media van 2021. De knappe brunette doet het al een tijdje onwijs goed op diverse online platforms en heeft een relatie met YouTuber Kalvijn. Dat Nina deze titel weet binnen te slepen is niet zo gek, bekijk hieronder de beelden en foto’s.

Nina Warink is verkozen tot Social Media Queen

Warink boekt again haar zoveelste succesje. Deze knappe chick uit Loppersum werd naast Monica Geuze de winnares van een andere categorie en mag zich FHM’s Social Media Queen van 2021 noemen. Nina is volgens velen de terechte winnares, maar wat vindt ze er zelf van?

Hoe was de shoot?

Ter ere van de prijs deed Nina ook een shoot voor de FHM500. Ze verteld hierover het volgende. “Ik ben er natuurlijk niet vies van om in sexy lingerie op Instagram te poseren, maar ik heb het nog nooit eerder met zo’n sexy insteek gedaan. Ik vond het wel echt heel erg leuk om te doen, vooral omdat ik mijn passie voor eten erin kon verwerken. Mijn leven draait om eten, dus ik vond het heel erg leuk om die twee werelden naar elkaar toe te kunnen trekken in deze shoot. Ik denk dat als ik vijftig en uitgelubberd ben, dat ik vol trots naar deze foto’s kijk.”

De shoot was geen probleem voor liefje Kalvijn

Vriendlief Kalvijn had echter geen problemen met de fotoshoot. “Hij vond het heel leuk. Hij gaf wel aan dat ik erop moest letten dat het niet te ordinair zou worden, maar dat is goed gelukt. Hij vond de foto’s prachtig. Ik ben gelijk de nieuwe achtergrond van z’n telefoon, haha.”


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Kalvijn (@kalvijn)

De beste punten van Nina

Wat haar beste punten zijn vindt Nina maar een lastige vraag om te beantwoorden. Maar na wat getwijfel vervolgt ze:  “Op de shoot heb ik hairextensions in, dus dat is misschien een beetje oneerlijk, maar ik heb van mezelf best dik haar en daar ben ik wel blij mee. Ik ben op zich ook wel tevreden met mijn vrouwelijke vormen, dus dat er billen en borsten op zitten. Ik denk niet dat ik veel te klagen heb, zeker ook omdat het allemaal puur natuur is.”

De top 10 van FHM

Zoals ieder jaar maakte de FHM een aantal beeldschone winnaressen bekend in diverse categorieën. Zo werd voetbalsters Lieke Martens uitgeroepen tot de Mooiste Sportvrouw van het jaar 2021 en kreeg Daisy Fontein de titel van Fitgirl van het jaar 2021. Hieronder vind je de gehele top 10 van FHM500 winnaressen van 2021:

1. Monica Geuze

2. Doutzen Kroes
3. Victoria Koblenko
4. Imaan Hammam
5. Geraldine Kemper
6. Yolanthe Cabau
7. Sylvana IJsselmuiden
8. Maan de Steenwinkel
9. Katja Schuurman
10. Nina Warink

Lees ook: She did it! FHM roept Monica Geuze uit tot mooiste vrouw van Nederland