Nu het zwembadseizoen weer officieel is begonnen, komt FUNBOY weer eens met een zeer Instagrammable drijvende tool om jouw zomer net even iets leuker te maken. Hoewel dit merkje in zwembadaccessoires absoluut geen onbekende is en het meest uitlopende aanbod heeft, belooft ook de Disco Dome Pool Float je dag een beetje meer op te fleuren. Benieuwd naar deze speelse praalwagen? Lees dan eventjes mee!

disco float

Disco Dome Pool Float

Het dobberende speeltje dat FUNBOY jullie voorschotelt, bevat vakantievibes met lichtgroene palmprints en een geruite roze body. Naast de balken die een licht gaasje dragen en een afneembare disco beach ball, beschikt deze topper ook over een extra koel voetbadje, vier bekerhouders en een grijpkoord voor als je hem ergens aan vast wil knopen. Deze float is bedoelt voor 4 personen en heeft een omtrek 2,5 meter.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door FUNBOY (@funboy)

Kostenplaatje

Mocht je deze Disco Dome Pool Float willen bemachtigen, dan zou je flink in de buidel moeten tasten. Dit drijvende speeltje kost maar liefst 250 euro, maar je kan de kosten ook delen met je vriendinnen. Opgelost! Naast de float krijg je er tijdelijk ook een extra disco-strandbal bij, wat betekent dat je 20 euro bespaart. Houd er wel rekening mee dat deze actie tijdelijk is.

Lees ook: Heerlijk dobberen: deze opblaasbare jacht is alles wat je wilt voor deze zomer