De Fifty Shades -trilogie is misschien wel de meest gelezen boekenreeks die er bestaat. Jarenlang hebben we kunnen genieten van de spannende nachtelijke avonturen van Christian Grey en Anastasia. Gelukkig hoeven de verhalen nog even niet te missen, want er komt een nieuw boek! Wij vertellen je er alles over.

@fiftyshadesmovie
@fiftyshadesmovie

Christian Grey

In het nieuwe en allerlaatste boek van de trilogie, wordt het verhaal niet verteld door Anastasia, maar door Christian. Het nieuwe boek zal een versie zijn op het laatste boek uit de serie ‘Fifty Shades Freed’, maar nu vanuit het oogpunt van de enige echte mister Grey. Het boek zal de afsluiting zijn van de trilogie vanuit zijn point of view. Al eerder kwamen ook de boeken ‘Grey’ en ‘Darker’ uit.

Uitdaging

Volgens de schrijfster van de trilogie is dit laatste boek echt een liefdeswerk. In een interview vertelt ze zelfs dat het een hele uitdaging was ‘Net als Anastasia is Christian een uitdaging, hij kan je soms woedend maken, maar blijft altijd een fascinerend personage. Volgens E. L. James gaan we in dit nieuwe boek genoeg dingen te weten komen, waar we nog maar een heel klein beetje van af wisten. ‘Leven in het hoofd van Christian is ontzettend vermoeiend, maar zo heb ik nieuwe aspecten van zijn leven kunnen vastleggen, waarvan in de originele trilogie maar een topje van de ijsberg van te zien was.’

fifty-shades-freed-femfem
@fiftyshadesmovie

Deze zomer

Het laatste boek ‘Freed’ zal worden uitgegeven door uitgeverij Bloom Books. Met de originele trilogie zijn er wel meer dan 150 miljoen boeken uitgegeven. Ook met de films is goed verdiend, wel meer dan 1.3 miljard dollar. Het nieuwste boek zal dus vast goed worden verkocht. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot deze zomer, ”Freed: Fifty Shades Freed as told by Christian”,  zal worden uitgebracht rond 1 juni 2021!

Lees ook: Wil jij op een eenvoudige manier karmapunten verdienen? Doe dan dit!