Tijdens deze bijzondere tijden spenderen we allemaal wat meer tijd thuis. Spendeer je deze tijd met je partner? Dan is dit, ondanks alles, de perfecte tijd om wat nieuwe dingen uit te proberen. In de slaapkamer bijvoorbeeld, er zijn namelijk meer standjes die jij ooit zou kunnen bedenken. Nieuwsgierig? Wij hebben de antwoorden.

Voor deze standjes moet je even gaan zitten (of staan).

Reverse cowgirl

We kennen allemaal het standje waar jij op je partner zit. Het standje waar jij als het ware de controle overneemt en de baas bent over de penetratie. Mannen vinden standjes waar jij bovenop zit hartstikke fijn, hij komt namelijk nog dieper in je en vind het stiekem fijn dat jij ook wel eens de leiding neemt. Doe je een draai van 90 graden? Dan zit jij met je billen naar hem toe, hij heeft nu dus vrij spel om alle gekke gezichten te trekken die hij maar wilt (iets wat mannen stiekem ook wel fijn vinden).

Upside down

Heb jij als vrouw moeite met klaarkomen? Dan is dit standje misschien wel alles waar jij naar hebt gezocht. Bij de upside down staat de man en ligt de vrouw op de grond (probeer een zacht matje onder jezelf te zetten). De vrouw doet vervolgens haar benen omhoog en houdt haar lichaam tot haar nek omhoog. De man houdt de benen van de vrouw vast en kan haar als het goed is zo penetreren. De voordelen van dit standje zijn het feit dat er meer bloed naar het hoofd van de vrouw stroomt waardoor je extra kans hebt om klaar te komen.

De kleermaker

Doe je de kleermaker? Dan moeten jullie allebei werken. De man zit in een zithouding en houd zijn handen op de grond en de vrouw zit vervolgens weer op hem in dezelfde houding. Bij dit standje bepaald de vrouw wel vaak het tempo waardoor ook dit standje ideaal is om je climax te bereiken.

De oester

Ook al lijkt dit standje op de missionaris, hij is toch even anders. Bij de oester ligt de man tussen de benen van de vrouw en houd hij zichzelf omhoog door op zijn knieën en handen te steunen. Wanneer de man de vrouw penetreert houd zij haar dijen van de grond en beweegt deze op en neer.

De andere 69

We kennen allemaal het standje 69. Wanneer we het hebben over dit standje bedoelen we vaak het standje waar jullie omgekeerd over elkaar heen liggen en elkaar oraal bevredigt. Dit is het andere standje 69. Bij dit standje gaat hij liggen op zijn zij en lig jij omgekeerd naast hem. Vervolgens leg jij je hoofd naar beneden zodat deze bijna tussen zijn dijen zitten. Terwijl hij je penetreert heb jij vrij spel om je partner vast te houden en te strelen.

Zin in nog wat inspiratie? Bekijk dan onze persoonlijke lijst van de Netflix films met de beste seksscènes. We stellen je niet teleur, beloofd.