De zomer is voorbij en hopelijk hebben jij en je partner veel tijd met elkaar kunnen doorbrengen. Voor mij en mijn vriendje was dat anders, onze vakanties overlapte elkaar niet helemaal. Zo hebben we veel tijd met elkaar gemist. Een alternatief was natuurlijk meer met elkaar bellen en appen en laat dát nou niet mijn sterkste kant zijn. Op deze manier heb ik super veel kostbare tijd verloren met m’n bae omdat ik niet wist hoe ik mijn gevoelens moest verwoorden.

Nu denk je waarschijnlijk: “waarom schrijf JIJ dit artikel?” Ik heb geleerd van mijn fouten en weet dat je het beste gewoon kan zeggen hoe je je voelt. Hoe? Op je eigen manier natuurlijk! Zijn jij en je liefje meer van de nudes? Of kan je jouw gevoelens beter uiten met een persoonlijke Spotify playlist voor je beau? Niks is te gek. Als je net als mij nog een beginner bent of aan het uitvogelen wat je partner wilt is het geen slecht idee om wat inspiratie op te doen.

Stuur een leuke foto van jullie twee naar je partner en vertel waarom je die dag zo leuk vond

Ik hou ervan om herinneringen op te halen. Zeker met mn partner. Foto’s zijn altijd een goeie manier om nog een laagje diepgang aan het gesprek toe te voegen. Dus als je zit te denken aan dat leuke dagje Efteling – don’t be shy and send a picture. Als je de foto hebt verstuurd kan je daar iets bij zetten als:

  • “Wanneer gaan we nog een keer naar de Efteling? Je liet mijn hart sneller kloppen dan de achtbaan.”

Durf te dromen

Ook al zijn we visueel ingesteld, blijft het leuk om te dromen. Als foto’s niet helemaal jouw ding zijn kunnen jij en je partner ook gewoon fantaseren totdat jullie daadwerkelijk samen zijn. Door deze, soms ietwat vage, berichtjes te sturen laat je ze zelf raden wat er eventueel zou gebeuren als jullie elkaar weer zien.

  • “Ik kijk Netflix, helemaal alleen in mijn kamer.. Wou dat je hier was…”
  • “Vandaag hoorde ik over Sara haar vakantie praten. Ik moest denken aan de laatste keer dat wij samen op het strand waren…”

“Wat zou je doen als je hier was?”

Oh, de wondere wereld van sexting kan confusing zijn. Niet voor iedereen trouwens, ben je niet zo verlegen? Ga dan all in en hou niks geheim.

  • “Ik ben even in de kleedkamer, ik pas een jurkje. Die paskamers zijn zo groot, wat zou je doen als je hier was?”
  • “Ben net klaar met douchen maar ben vandaag echt heel lui met aankleden.. je zou me eens moeten zien.”
  • ” Heb een nieuwe bh gekocht maar krijg de bandjes zo moeilijk dicht. Was jij maar hier om me te helpen.”

Laat hun het uitvogelen

Er zijn zoveel manieren om te zeggen wat je wilt zonder het echt te zeggen. Wees creatief en maak je partner stapelgek met je hints. Deze methode zal zelfs de slimste laten piekeren.

  • “Ik ga zo even met Linda langs dat leuke winkeltje, misschien stuur ik je wel een foto als ik aan het passen ben.”
  • “Het bad is altijd zó leeg zonder jou.”
  • Vanochtend had ik even wat tijd voor mezelf, heb aan je gedacht.”

Hoe erg je het ook vind, uiteindelijk brengt de afstand jullie ook een beetje dichter bij elkaar. De vlam gaat weer branden en jullie leren elkaar (nog) een beetje beter kennen. Voor je het weet zijn ze weer terug en is de romance beter dan ooit.