gluhwein gluhgin femfem

Gin liefhebbers opgelet: er is nu een Glühgin!

Food & Drinks17 okt 2017, 10:09 doorRedactie
Het wordt kouder, de decembermaanden komen steeds dichterbij. Dat betekent dat het eerder donker is, de lichtjes in de straten weer tevoorschijn komen, de feestdagen eraan komen en het einde van het jaar komt in zicht. En in deze tijd drinken we Glühwein. Echter is niet iedereen hier een groot fan van en voor diegene is er nu een oplossing.

Gin is altijd goed

Met een GINgle bells trui voor de kerst, marshmallows met Gin smaak en Glühgin zijn we helemaal klaar voor de decembermaanden. Glühwein staat voor velen niet in het rijtje van favoriete drankjes, maar vanaf nu kun je toch meedoen met de rest door een lekker glaasje Glühgin te drinken.

Je favoriete drankje

De ingrediënten van deze Glühgin zijn hetzelfde als die van de Glühwein zoals we deze kennen. Echter, je raadt het waarschijnlijk al, is de rode wijn vervangen door Gin en dit maakt het natuurlijk een heel ander verhaal. Kaneel, kruidnagel en een vleugje nootmuskaat zorgen voor de heerlijke smaak. Deze Glühgin is dan ook het lekkerst om te drinken met ginger ale volgens de bedenkers van Gin Bothy. De fles is voor omgerekend €40,- te verkrijgen. Zo ben jij al helemaal klaar voor de feestdagen.
Samen met deze katervrije Prosecco van de Lidl is jouw decembermaand compleet.