mcdonalds chicago

OMG: bij deze McDonald's kan je alle items van het menu ter wereld bestellen

Food & Drinks18 jun , 19:15 doorRoos Stevens
Je bent vast al wel eens naar de McDonald's geweest in het buitenland. Heb je wel eens stil gestaan bij het feit dat je niet in alle landen hetzelfde kan bestellen? Gelukkig kan dit nu wel in een McDonald’s restaurant in Chicago. Bij deze Mac kun je alle items van het menu ter wereld bestellen.

McDonald’s in Chicago

Je kent het wel. Je bent in een ander land en hebt zin in frietjes met frietsaus of een burger die je graag altijd neemt. Wanneer je wat gaat bestellen kom je er al achter dat ze geen eens frietsaus hebben in andere landen. Zo heb je nog veel meer dingen die je niet overal kan krijgen over de hele wereld. Soms is dat maar beter ook... Tenzij je een sundae ijsje met koriander smaak je lekker lijkt? Ondanks het gekke ijsje kan je in Chigago allemaal verschillende food items vinden van over heel de wereld!

Het McDonald's menu

Op het menu bij de McDonald's in Chicago kun je verschillende dingen vinden. Zo kun jij daar een McSpicy Chicken Sandwich halen die erg veel gegeten wordt in Hong Kong. Verder kun je er Cheese & Bacon fries uit Australie. Het enige nadeel is dat Chicago nu niet echt bepaald in de buurt is. Toch heeft Jen White via TikTok een beetje kunnen laten zien wat hier allemaal te proberen is. In een video zie je dat zij ook de Home Style Chicken Sandwish uit Nederland probeert en zo te zien vond ze die wel heel erg lekker. Verder probeert ze ook een McFlurry met pistache uit Italië. Geef toe dat dit echt superlekker klinkt!
Misschien kan je bij de McDonald’s in Chicago de Chicken Big Mac al vinden! Wij kunnen in ieder geval niet wachten totdat 'ie naar Nederland komt.