Het einde van het jaar nadert en dat betekent maar één ding in Nederland – oliebollentijd! Maar dit jaar is er een nieuwe trend op komst die de traditionele oliebol doet vergeten. Wij stellen graag de Poma Cheesecake Beignet en de Salmari Beignet aan je voor. Door niemand minder bedacht dan door twee experts op het gebied van beignets en oliebollen.
Poma Cheesecake Beignet en de Salami Beignet
Herinner je de
Espresso Martini oliebol ? Nou, dan hebben we goed nieuws! De twee nieuwe beignets zijn namelijk alles waar je na de Esma oliebol op had gehoopt. De Poma Cheesecake Beignet is een mega
exciting combinatie van verschillende smaken die samenkomen in dé perfecte balans. Het begint allemaal met een romige cheesecakevulling, die vervolgens wordt omhuld door een luchtig deeglaagje. Maar wat deze beignet echt bijzonder maakt, is de toevoeging van de smaak van Poma, enne eerlijk is eerlijk: wie kan er genoeg krijgen van een Pornstar Martini? De smaken zoals passievrucht en vanille zul je dan ook zeker proeven in deze overheerlijke beignet.
Enne, dan hebben we het nog niet eens gehad over de Salmari Beignet, geïnspireerd op toch wel hét drankje tijdens een avondje uit. Deze beignets zijn gevuld met een heerlijke salmiakvulling, voor tijdens een girls night out of gewoon thuis lekker op de bank, het kan allemaal. De combinatie van het luchtige deeg en de intense salmiaksmaken zorgt er gewoon voor dat je er geen genoeg van kan krijgen.
De beignet expert en de oliebollen expert
Deze verrukkelijke beignets zijn bedacht door twee experts die hun sporen hebben verdiend in de wereld van beignets en oliebollen: de beignet expert en de oliebollen expert, wie anders?! Zij wilden een nieuwe draai geven aan de traditionele oliebol en kwamen zo op het idee om deze heerlijke smaken te combineren met de geliefde vorm van een beignet. Het resultaat is een unieke lekkernij die perfect past bij de feestdagen. Enne, al helemaal tijdens een iets wat minder klassieke
oud en nieuw! Maarre, als het aan ons ligt, kunnen ook prima geserveerd worden op alle feestjes na oud en nieuw.
Deze twee overheerlijke beignets zijn de perfecte manier om het nieuwe jaar in te luiden met een culinair hoogtepuntje. Cheers op een smakelijk en onvergetelijk nieuwjaar!