6436w1024281e9ecce16400q80

Goed nieuws: het laatste seizoen van Atypical staat bijna op Netflix

Fun & Living03 jun 2021, 10:54 doorTamara Zwijnenburg
We hebben goed en slecht nieuws voor je: het vierde seizoen van Atypical is over minder dan een maand te zien, maar: dit is gelijk ook het laatste seizoen. Huilen! Dat wordt zo langzaam mogelijk over de nieuwe afleveringen doen...Of dit gaat lukken is nog maar de vraag, want de serie over de autistische Sam is bingeworthy van de bovenste plank. We vertellen je alles wat we weten over het nieuwe seizoen en delen de eerste beelden!
schermafbeelding 2021 06 02 om 163104
@netflix

Atypical

De serie schetst een realistisch beeld van autisme. De hoofrolspeler, Sam, zit namelijk op het autistische spectrum en wilt zich openstellen voor de liefde, op advies van zijn therapeut Julia. Maar daten blijkt nog niet zo makkelijk als je de ander zijn emoties niet begrijpt en snel overprikkeld raakt. Toch is Sam verre van de enige met struggles in de liefde . Zijn moeder Elsa begint namelijk een affiare, zijn zus heeft een driehoeksverhouding met een jongen én een meisje en zelfs zijn therapeut komt er achter dat ze zwanger is van haar ex. We told you : genoeg binge-materiaal!

Seizoen 4

Seizoen 3 zat vol losse eindjes die in het laatste seizoen hopelijk in the end allemaal aan elkaar geknoopt worden. Zo zijn Sam en zijn beste vriend Zahid roommates geworden en gaan ze nu samen het studentenleven in. Verder zullen we eindelijk een antwoord krijgen op de vraag of het ooit nog goed komt tussen Elsa en Doug. En laten we Casey en Izzie (of toch Evan) niet vergeten! Deze beelden van Netflix geven ons een klein beeld van het nieuwe seizoen, maar verhullen nog vrij weinig. Dat wordt in spanning afwachten!

Releasedatum

Het laatste seizoen van Atypical zal zoals voorgaande seizoenen uit tien afleveringen bestaan. Je hoef maar iets meer dan een maand te wachten: vanaf 9 juli is de feel-good serie op Netflix te zien! In de tussentijd kunnen we dus nog even onze geheugens opfrissen en de vorige drie seizoenen bekijken!