gooische vrouwen

Geweldig nieuws: populaire serie Gooische Vrouwen keert terug

Fun & Living21 nov 2023, 15:04 doorRoos Hooijer
Bel je moeder, vriendinnen, zussen, buurvrouw of wie dan ook: Gooische Vrouwen keert terug. Onze all time favorite serie voor de brakke zondagen keert terug met een gloednieuw seizoen. En daar worden wij héél blij van.
gooische vrouwen
Bron: Gooische Vrouwen

Favoriete serie

Gooische Vrouwen is een heerlijke serie waar we echt uren naar kunnen kijken. Het is heerlijke drama, zonder dat je erbij na hoeft te denken. Deze iconische serie heeft een grote schare fans die dol zijn op de avonturen van de vier vriendinnen uit Het Gooi. En daar kunnen we ons helemaal bij aansluiten.
Voor fans is er echter heel goed nieuws, want de populaire serie keert terug op de buis en online streamingdiensten. Talpa heeft namelijk aan RTL Boulevard bevestigd dat er nieuwe afleveringen zullen worden gemaakt.

Gooische Vrouwen keert terug

Vanaf eind 2024 kunnen we weer genieten van de belevenissen van Cheryl, Claire, Anouk, Willemijn en Roelien. De serie zal te zien zijn op SBS 6 en Videoland , zo bevestigen de makers van de serie. "In samenwerking met Videoland wordt er gewerkt aan een nieuw seizoen van de hitserie Gooische Vrouwen, naar een idee van Linda de Mol en geregisseerd door Will Koopman", stelt Talpa in gesprek met RTL Boulevard.
"Na het enorme succes van de tv-serie en twee record-brekende bioscoopfilms schitteren de vier populaire vriendinnen uit Het Gooi eind 2024 weer op het kleine scherm. Zodra er meer informatie te delen is, dan zullen we dat doen vanuit SBS6 en Videoland."

Waar gaat de serie over?

Gooische Vrouwen gaat over vier vriendinnen uit Het Gooi en was van 2005 tot en met 2009 op televisie te zien. De serie volgt het leven van Cheryl, Claire, Anouk, Willemijn en Roelien, die allemaal hun eigen ups en downs ervaren in hun luxueuze leventjes.
Cheryl is de huisvrouw met een passie voor mode en altijd op zoek naar manieren om haar sociale status te verhogen. Claire is de succesvolle zakenvrouw die haar carrière boven alles stelt, maar ook worstelt met haar privéleven. Anouk is de vrijgevochten kunstenares die zich niet laat binden, maar toch op zoek is naar liefde. En dan hebben we Willemijn, de rijke, excentrieke vrouw die haar dagen vult met het organiseren van goede doelen evenementen en zich bezighoudt met haar puberende dochters – remember de iconische scène waar Willemijn zichzelf aan een boom vastbindt? Tot slot hebben we Roelien, de huisvrouw die altijd positief blijft, ondanks haar problemen in het huwelijk en met haar gezondheid.
De serie was een grote hit en trok miljoenen kijkers per aflevering. Na het einde van de televisieserie werden er twee films gemaakt, die beide meer dan twee miljoen bioscoopbezoekers wisten te trekken. Kortom: de nieuwe variant van de serie kan niet anders dan een héél groot succes worden. Wij zijn nu al fan!