Lets be honest, de ochtend is voor vele niet het favoriete dagdeel, maar deze kun je wel voor jezelf net wat leuker maken. Zijn deze 9 dingetjes ook kenmerkend voor een positieve swing aan jouw humeur?

fem-fem-wakker-worden

Voor de wekker wakker worden en nog even kunnen liggen

Niets is fijner dan vlak voor je wekker wakker worden en weten dat je nog even tien minuten kan blijven liggen. Dan is zoveel chiller dan precies op moeten staan als je wekker gaat.

Zien dat de zon schijnt

Het klinkt cliché, maar de zon maakt ons gelukkiger. Het is ook een veel fijner uitzicht als je in de ochtend wakker wordt met een zonnetje op je gezicht dan dat het regent.

Wakker worden met je lover

We weten allemaal hoe lekker het is om met je lover wakker te worden. Nog even een dikke knuffel in de ochtend en je bent helemaal klaar om de dag vol goede positieve energie in te gaan.

Goodmorning-text

Mocht je niet slapen met je lover, dan kan het ook nog zo zijn dat je een berichtje krijgt. Hij wenst je een goedemorgen, vraagt of je lekker hebt geslapen en wat je vandaag allemaal goed. Geloof me, je dag kan he-le-maal gemaakt zijn.

Opstaan met een goede coupe

Soms heb je dagen dat je haar helemaal onhandelbaar als een vogelnestje op je hoofd hangt. Toch komt het ook voor dat je het geluk hebt, dat je wel met een goed modelletje wakker wordt. No bad hairday for you!

Koffietje scoren bij je favo tent

Onderweg naar je werk nog even stoppen bij dat favoriete koffietentje met die heerlijke cappuccino’s. Even een cafeïne shot en je humeur is verdwenen als sneeuw voor de zon.

Stoplichten staan op groen

Heerlijk is dat, als je in een keer door kan racen naar je werk. Je bent er binnen no-time zonder enig oponthoud. Sounds great!

Lees ook: ochtendseks maakt je productiever