Alhoewel we Netflix al bijna helemaal uitgespeeld hebben, is er vooralsnog genoeg kijkvoer te vinden. We betrappen onszelf er vaak op dat we eindeloos en doelloos door Netflix scrollen, op zoek een leuke serie om te bingen. Ben jij er ook zo eentje? No worries, we got you! Fem-Fem heeft namelijk de beste series uitgekozen die het beste passen bij jou sterrenbeeld. Extra fijn: deze series staan allemaal op Netflix!

netflix fem fem
@netflix

Ram – Sky Rojo

Deze te leuke Spaanse serie is de perfecte match voor jou. Jouw kwaliteiten komen namelijk overeen met die van de hoofdpersonen: jullie zijn zelfverzekerd, nemen initiatief en hebben wat leiderschapskwaliteiten. Deze serie gaat over drie powervrouwen die het hef in eigen hand nemen, nadat ze in een verstikkende situatie zijn beland. Sky Rojo is daarom ook de perfecte combi tussen actie en drama.

Stier – Down To Earth

In deze serie besloot Zac Efron (zwijmel) de wereld te ontdekken met liefde voor de natuur zoals een echte levensgenieter dat zou doen. Down To Earth is een serie die delen van onze wereld laten zien, waar we af en toe echt niet bij stil staan. Deze overheerlijk reisserie, met als cadeautje mister Efron, bestaat uit wellness, eten en de natuur, precies waar een stier van houdt. Ook worden de mooie kanten van het leven gewaardeerd. Hierdoor kijk je het heerlijk weg.

Tweelingen – Behind Her Eyes

Deze miniserie zorgt ervoor dat je je niet zo snel verveelt. Behind Her Eyes is spannend, maar daarnaast ook een échte hersenkraker. Deze serie prikkelt niet alleen je nieuwsgierigheid, maar gaat ook erg snel en bevat veel elementen. Ook kun je nog iets leren over astraal projecteren. Hoe leuk!

Kreeft – The Story Of Diana

The Story Of Diana verteld het verbaanzinwekkende verhaal van onze geliefde Lady Di. Kreeften zijn zich bewusten van hun eigen emoties, daardoor kun je je helemaal inleven in dit verhaal. Net zoals Diana Spencer zou je alles voor je familie doen. Deze serie heeft dan ook alles waar jij naar opzoek bent: ontroering, familie en echte gevoelens. The Story Of Diana kaart zware onderwerpen aan, maar is tegelijkertijd onwijs meeslepend. Suprise suprise: Lady Di was ook een kreeft.

Leeuw – Selling Sunset

Drama, dure kleding en reality? Daar zegt een leeuw geen nee tegen! In deze realityserie worden riante huizen verkocht door makelaars. De vrouwen worden op de voet gevolgd met een camera, en zijn te zien in de duurste outfits en designer accessoires. De roddels vliegen je om de oren, dus een flinke portie drama kan zeker niet wegblijven.

Maagd – Lupin

Een vlotte babbel, analytisch en een oog voor detail. Zo zou Fem-Fem Lupin als persoon en serie omschrijven, maar zo zouden wij jou ook als maagd typeren. Door een continuïteit aan details en plottwists in de serie blijf je maar kijken. Daarnaast is de hoofdpersoon erg loyaal en zou hij door het vuur gaan voor mensen die dicht bij hem staan – net als jij.

Weegschaal – Outlander

Outlander is een echte liefdesdrama. Dat jij verliefd bent op de liefde en stiekem ook wel een beetje van drama houdt, is niet geheel onbekend terrein. Ook geniet je van de mooie dingen in het leven en dan kan niemand van je afpakken. Outlander is daarom ook de perfecte match voor een weegschaal. Deze te heerlijk serie is gebaseerd op een reeks boeken die zowel meeslepend als sensueel zijn. Kortom de romantiek spat er in Outlander vanaf!

Schorpioen – Ginny & Georgia

Hey scorpio, zeg nou zelf.. Jij leeft voor drama toch? Dan is de serie Ginny & Georgia jullie op het lichaam geschreven. Een jonge, extraverte, pittige moeder met een eigenwijze, koppige dochter. Veel eigenschappen die, juist ja, de schorpioentjes onder ons bezitten. De serie kijkt heerlijk weg en het zal je geen minuut verveelt achterlaten.

Boogschutter – The Bold Type

In The Bold Type werken 3 vriendinnen in the big apple bij een modetijdschrift. Deze te heerlijk dramaserie kaart alledaagse en maatschappelijke problemen aan op een luchtige manier. De karakters zijn nogal vurig maar tegelijkertijd ook optimistisch en enthousiast. Meningen worden zonder moeite gedeeld. Dit geeft je daarom ook nieuwe inzichten en het laat een gevoel van vrijheid achter. Alleen er is een probleem: na het kijken van deze serie wil je gegarandeerd naar New York. Even sparen dus!

Steenbok – The Queen’s Gambit

Dit is een serie waarin een sterke vrouw volledig gefocust is op haar doel. Herkenbaar? The Queen’s Gambit gaat over een dame die haar schaaktalent op een voetstuk wilt zetten, terwijl ze onbewust worstelt met haar verslaving. Haar doorzettingsvermogen en discipline zijn hierin ongekend. Daarnaast prikkelt de serie je ook nog op intellectueel gebied.

Waterman – The Way Of The Househusband

Jij pakt dingen waarschijnlijk net even wat anders aan. Deze nieuwe anime serie verteld een absurd verhaal waar dan ook echt alles inzit. The Way Of The Househusband is excentriek, houd je aandacht vast en kijkt vet snel weg. Dit komt doordat deze serie net even wat anders is dan dat je gewend. Dat past dus perfect bij jou, waterman.

Vissen – Shadow And Bone

Shadow And Bone staat geheel in teken van magie, spiritualiteit en fantasie. Deze serie gaat over onvoorwaardelijke vriendschap en liefde. Het hoofdpersonage inspireert mensen om haar heen – net als jij! Dit is een pareltje waar je je helemaal in kunt verliezen.

Lees ook: Luister nu naar een Spotify playlist die matcht met je sterrenbeeld