Wereldwijd doen wij allemaal mee aan één ding: Hailey Bieber nadoen. Ze is een ware it-girl. Heeft ze nieuwe nagels? Iedereen heeft ineens dezelfde. Loopt ze er fantastisch bij met een bepaald kledingstuk? Dat item vliegt binnen no-time over toonbanken. Gaat dat nu wéér het geval zijn? Het model knipte namelijk haar iconische lange lokken kort. Wordt dit een nieuwe haartrend?

Hailey Bieber haren kort haartrend 2023
Bron: @haileybieber

Nieuwe coupe

Als er één iemand is waar we blind op vertrouwen als het gaat om trends, dan is het wel Hailey Bieber. Ze is een mode-icoon en dat blijkt, want iedereen doet haar na. Van nagels tot haarstijlen, voeding, make-up, skincare, accessoires en kleding. Heb je geen inspiratie? Dan is Hailey er om je een handje te helpen.

Nu heeft Hailey weer wat gedaan, wat de wereld hoogstwaarschijnlijk op z’n to-dolijstje gaat zetten: het model heeft haar lange lokken kort geknipt tot een bob. Ze debuteert haar look op TikTok en “Oops” is het enige woord dat ze eraan vuil maakt.

@haileybieber

oops 🔪👩🏼‍🍳💇🏼‍♀️

♬ original sound – sped up sounds

Nieuwe trend incoming

Het is niet de eerste keer dat Hailey zichzelf een bob heeft aangemeten: in 2018 knipte ze de boel er ook al af en verfde ze de onderkant knalroze. Maar zó kort als nu is ze nog nooit eerder geweest. Miss Bieber bewijst dat de bob niet voor niets één van de haartrends van 2023 is en maakt dat wij er allemaal de schaar in willen zetten.

Vroegen we een paar maanden terug om de Hailey Bieber glazed donuts nails, gaan we nu massaal aan de kapper een Hailey Bieber bob cut vragen. “Zucht, nu moet ik een afspraak bij de kapper maken”, klinken een hoop reacties onder de video. “Hailey heeft haar haren geknipt, dus ik heb een afspraak gemaakt om mijne af te knippen.”