Geef maar toe, zelfs na het uiteenvallen van boyband One Direction ben jij nog die-hard fan gebleven van de vijf. In het bijzonder Harry Styles natuurlijk! Met zijn heerlijke looks (hoe kan hij beter in een jurk staan dan wij?!), leuke lach en engelenstem verovert hij nog steeds al onze harten. Niks is lekkerder dan na een lange dag relaxen op een van zijn hitjes. Deze spa in Engeland dacht er hetzelfde over en heeft nu een spa ervaring met Harry Styles-thema gecreëerd! Na deze spa-dag ben jij sowieso Watermelon Sugar High.

@youtube
@youtube

Harry Styles-spa

Als je jezelf als echte fan van Harry Styles bestempeld, kun je een bezoekje aan deze spa absoluut niet overslaan. In de plaats waar onze favoriete artiest is geboren, Redditch, is het Abbey Hotel een samenwerking aangegaan met SpaSeekers. Het resultaat? Een Harry Styles geinspireerde Watermelon Sugar High spa dag! Na een bezoekje wordt je achtergelaten met dezelfde harmonieuze en serene vibes die Harry uitstraalt.

Breathe me in

De lyrics “Breathe me in, Breathe me out” worden in het hotel wel heel letterlijk genomen. Zo loop je de spa binnen in de geur van Harry Styles! SpaSeekers heeft namelijk een kaars gemaakt die precies zoals de man zelf zouden ruiken. Met de geur van  houtachtig tabak, essentiele oliën, kruiden, honing en vanille lijkt het net Styles naast je staat… Een goed begin, dus!

@spaseekers
@spaseekers

Treatment with kindness

De spa-dag is natuurlijk niet compleet zonder behandelingen in Harry Styles-thema! Zo krijg je een 55-minuten durende gepersonaliseerde “Adore You” Elemis gezichtsbehandeling om je huid net zo flawless te maken als die van Harry. De 25 minuten erop krijg je een heerlijk frisse body scrub met yuzu, rode bieten en, hoe kan het ook anders, watermeloen. Oh ja, tijdens de behandeling zul je geen rustgevende vogeltjes horen, maar zullen obviously Harry’s albums de soundtrack vormen.

Picknicken in Style

Om de ervaring compleet te maken, zul je na de spabehandelingen naar een relaxruimte vol watermeloen limonade gebracht worden. Vervolgens zal een lunch in picknick-stijl voor je verzorgd worden. Hier zitten geen olijven en rode biet bij, want zoals elke fan weet, heeft Harry hier een hekel aan!

@spaseekers
@spaseekers

Harry to-go

Mocht je meer fan zijn van een spa at home, biedt SpaSeekers ook een Harry Styles-lijn aan die jij zelf gewoon in huis kunt halen. Zo kun je waarschijnlijk binnenkort een ‘Breathe Me In’ kaars, moisturiser, shower gel en badschuim kopen! Een “Golden” idee!

Je kunt voor €83,55 per persoon hier je tickets halen!

Lees ook: Alles wat we weten over Harry Styles’ nieuwe filmrol!