Sinterklaas staat om de hoek, wat betekent gezelligheid, cadeautjes en vooral heel veel lekker eten. Dat HEMA wel vaker bijzondere, maar lekkere dingen verkoopt zijn we al gewend. Zo kwam eerder de chocoladeletter met pindakaasvulling langs. Maar nu komt HEMA met wel iets héél leuks: de Sint Dripcake.

HEMA Sint Dripcake

Sint Dripcake

De taart is speciaal ontworpen voor op 5 december, en bestaat uit drie lagen. Op de taart zelf zitten verschillende Sint decoraties, als een letter, wortel en cadeautje, hoe cute! De cake, is gevuld met witte crème en fambozensaus, yum! Zoals we van de HEMA gewend zijn worden de taartjes en gebakjes versgebakken en je kunt een afhaaldatum uitkiezen zodat jij hem op kan halen wanneer het jou uit kom. Zo weet je ook zeker dat je niet met lege handen thuiskomt. Ideaal voor iedereen die geen tijd heeft om uren in de keuken te staan. Snel naar de site van de HEMA dus!

Spektakel op tafel

De lagen uit de taart bestaan uit de kleuren geel, groen en rood. Wat zorgt voor een groot spektakel op tafel wanneer je de taart opensnijdt! Nog een voordeel: deze taart is groot genoeg voor jou hele familie of vriendenkring, want hij is geschikt voor 8 personen! Zo weet je zeker dat iedereen genoeg heeft.

Sinterklaasavond

Of je nu wel, of stiekem geen Sinterklaas viert, deze taart moet je hebben! Perfect voor als dessert, of om gewoon op tafel tijdens het dobbelen te zetten. Want hoe je Sinterklaas ook viert, met deze taart wordt het gegarandeerd een leuke avond. Heb je nog inspiratie nodig wat je kan doen? Eerder schreven wij over de leukste ideeën voor pakjesavond (die geen surprises bevatten).

Lees ook: Dingen die je op pakjesavond kunt doen als je geen sinterklaas viert