Tegenwoordig is Instagram dé plek waar je naartoe gaat voor inspiratie. De app staat vol met outfits, feestjes, vakanties en andere foto’s waar je je uren in kunt verliezen. Lekker tijdsverdrijf, maar je kunt Instagram ook inzetten voor een boost op professioneel vlak. Dit zijn de vrouwen die je moet volgen voor een enorme bult motivatie en een carrièreboost.

carriere FEM FEM

Alex Malone

Alex Malone richtte tijdens haar wereldreis een branding en online content bureau op, waar ze samen met een team van 6 en een compagnon plaats- en tijd onafhankelijk werken aan allerlei projecten. Ook is zij oprichtster van Meetings in the Sun, waarin ze andere mensen inspireert om ook locatie onafhankelijk te werken. Zo kun je reizen combineren met werken.

Céline Charlotte

Céline Charlotte zei haar baan als journalist vaarwel en zette zelf meerdere succesvolle ondernemingen op. Als eerste haar bedrijf SPOT, waarin ze vergaderruimters verhuurde. Maar haar online succes begon met online cursussen op Instagram waar ze een miljoen mee verdiende. Op Instagram deelt ze veel (gratis) tips over het ondernemersschap.

Nathalie van Tintelen

Met haar bedrijf Zichtbaar Kwetsbaar coacht Nathalie mensen 1 op 1 die zichzelf willen ontwikkelen en van zichzelf willen leren. Zij heeft namelijk zelf een burn-out gehad. Ze is zich hierdoor gaan focussen op persoonlijke ontwikkeling en van zelfzorg een prioriteit maken. Inmiddels deelt ze haar ervaringen en tips op Instagram.

Inger Vierhout

Inger Vierhout is ondernemer en oprichtster van twee bedrijven. Ze is onder andere Social Media Coach en oprichtster van de blog YouGoGirlDingen. Ook deelt ze veel over haar fitness-avontuur. Op Instagram deelt ze elke vrijdag finance-friday, wat ontzettend handig kan zijn voor wel- en niet-ondernemers.

Aranka van der Voorden

Aranka van der Voorden is oprichtster van het bedrijf Pretty Ambitious. Als ondernemerscoach deelt ze op haar site en op Instagram allerlei tips over het ondernemersschap. Ze geeft online bussinesstrainingen en 1 op 1 coaching.

Op zoek naar nog meer inspiratie? Volg dan deze vrouwen!