De kleur roze scoort goed. Of het nou gaat om een bankstel, een roze paradijs met taart of een roze bloemen. Maar wat dacht je van een roze kamerplant om jouw interieur op te vrolijken?

Dat planten ervoor zorgen dat je beter slaapt én dat ze je een stuk gelukkiger maken zijn redenen genoeg om meer aandacht te besteden aan het kopen van planten voor in huis. Maar je moet ze natuurlijk ook goed onderhouden. Ben je daar iets te lui voor en is roze toevallig jouw lievelingskleur dan hebben we de ideale oplossing: een roze kamerplant. Ze zien er niet alleen waanzinnig uit, ze hebben ook niet te vaak water nodig. Perfect, niet waar?

De roze kamerplant

Mocht je twijfelen of deze foto’s wel echt zijn dan kunnen we je vertellen dat het wél zo is. Hier is niks aan geshopt. Mocht je ze willen shoppen voor in huis dan zijn dit de namen die je moet onthouden: Maranta Fascinator, Ficus Elastica Belize en Calathe Triostar.

Deze roze kamerplanten kunnen we zeker toevoegen aan het lijstje voor de mooiste planten voor in huis en hoe je ze het beste kunt verzorgen.