Heb jij je droombaan al gevonden? Grote kans dat jij nog steeds op zoek bent naar die ene baan die uitdagend genoeg is, leuk is en ook nog eens een flinke smak geld oplevert. Maar er is misschien nog wel een puntje waar je nieuwe droombaan aan moet voldoen, namelijk is het een sexy beroep? Wij vertellen je wat mannen de meest sexy beroepen vinden bij vrouwen.

@greysanatomy
@greysanatomy

Tinder

Tinder heeft een tijdje geleden een onderzoek gedaan naar de meest sexy beroepen voor vrouwen. Dit hebben zij gedaan door research te doen bij hun mannelijke gebruikers. Ze hebben gekeken naar hoe vaak vrouwen met verschillende beroepen naar links of rechts werden geswiped. Lees gauw verder voor de top 10!

1. Fysiotherapeut

Een vrouw die verstand heeft van het menselijk lichaam en ook nog massages kan geven? Dit klinkt mannen natuurlijk als muziek in de oren. Met al hun pijntjes en andere mannenkwaaltjes kunnen ze meteen bij jou terecht. Ook een heerlijke massage zullen ze zeker niet afslaan.

2. Interieurontwerper

Ondanks dat de stijl van mannen en vrouwen nog vaak verschilt, staat de interieurontwerpster op nummer 2. Mannen vinden het namelijk heel sexy als een vrouw goed ruimtelijk inzicht én een hele goede smaak heeft. Dit komt helemaal van pas als jullie ook nog een keer samen gaan wonen, hij kan dan al het werk voor de inrichting aan jou overlaten.

3. Founder

Een vrouw die alles op rolletjes heeft, weet wat ze wil én leiding kan geven. Als oprichtster van een bedrijf heb jij alle touwtjes in handen en dat vinden veel mannen maar wat aantrekkelijk. Ondanks dat ze zich soms een beetje geïntimideerd zullen voelen door jouw hoge functie, nemen ze dit maar wat graag voor lief.

@thedevilwearsprada
@thedevilwearsprada

4. PR- of communicatiemedewerker

Communication is key, dit geldt voor elke relatie, maar ook zeker voor dit beroep. Een PR- of communicatiemedewerker is elke dag druk bezig met het communiceren met klanten of andere bedrijven en weten dus ook als geen ander hoe dat moet. Dit kan ook in jullie relatie hartstikke goed van pas komen.

5. Docent

De juf, de eerste liefde voor kleine jongetjes. Ook later kwam het nog wel eens voor dat de mannen hoteldebotel over het schoolplein liepen met een kleine crush op de docente. Mannen houden toch altijd een zwak voor vrouwelijke docenten, met dit beroep zit je dus zeker goed.

@theintern FEM FEM
@theintern

6. Student

Mannen zijn dol op ambitieuze en slimme vrouwen, dus ben jij die eeuwige student? Dan zit je goed. Mannen vinden het namelijk hartstikke aantrekkelijk als je blijft leren. Dus begin maar gauw aan die cursus die je al zo lang wil doen.

7. Logopedist

Dit is een beroep dat je niet zo snel in dit lijstje zult verwachten, toch is dit helemaal niet zo gek. Net als bij de fysiotherapeut spelen spieren de grootste rol in dit vakgebied. Ook heb je als logopediste heel veel kennis over één specifiek onderwerp, dit vinden mannen ontzettend aantrekkelijk.

8. Apotheker

We kennen het allemaal wel, de mannenziekte. Wat is er dan voor hen beter dan helemaal vertroetelt en verzorgt te worden door hun vriendin? Zeker als zij hier ook nog een beetje professionele kennis over heeft. Mannen houden van een zorgzame vrouw en zullen dus snel kiezen voor vrouwen met een beroep in de zorg.

9. Social Media manager

Niet alleen kunnen mannen leren van jouw expertise op social media gebied, ze hebben ook nog eens altijd hun eigen fotograaf bij zich. Daarnaast verdienen social media managers vaak veel geld, omdat deze nog vrij schaars zijn. Extra aantrekkelijk wordt het voor de mannen als je ook nog eens founder bent van je eigen social media bedrijf.

10. Model

Je hoeft er niet uit te zien als een model om een vriend te krijgen, toch hoort dit beroep wel in het rijtje thuis. Modellen zijn meestal heel knap en wat is er voor een man nou leuker dan pronken met zijn vriendin. Ook is het wel makkelijk dat modellen altijd goed op foto’s staan, dan kan er toch sneller een leuke foto worden gemaakt, zijn ze daar ook niet uren mee zoet.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen)

Lees ook: Dit is volgens mannen het ideale lichaam voor een vrouw