Jeans vinden die precies op de juiste manier bij je billen passen, is een kunstwerk. Geen achterwerk is hetzelfde (uiteraard), en we zijn allemaal op zoek naar iets specifieks, of het nu is om onze rondingen te accenturen of onze benen langer te maken. Om jullie bij deze zoektocht te helpen, heeft Fem-Fem uitgezocht welke denim jeans het beste bij jou prachtige kontje past. Let’s get it tigers!

@pinterest
@pinterest

Zandloper

Als je een zandloper figuur hebt, betekent dat dat je ideale rondingen hebt om te accentueren. Jeans met een hoge taille en stretch laten die prachtige vormen van jou lichaam zien. De hoge taille valt namelijk op het smalste gedeelte van je middel, de stretch denim zorgt ervoor dat je billen er mooi uitzien en het creëert een langwerpige benen.

Curvy

Als je een wat ronder lichaam hebt, dan staat het onwijs sexy om een donkerder gewassen denim aan te trekken. De diepere tint zorgt namelijk voor een algehele langere look. Daarnaast is een recht lopende broekspijp aan de onderkant de sleutel tot het creëren van een zandloper figuur. But don’t  forget the booty! Let goed op de pasvorm van je taille, als deze op de juiste hoogte zit krijg je van die prachtige peachy billen.

Peervorm

Voor een peervormig lichaam wil je proberen de verhoudingen van je onderlichaam tot je bovenste helft gelijk te trekken. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een flared broek te dragen, deze jeans zorgen ervoor dat je benen wat langer lijken. Maar het is vooral belangrijk om je onderbillen dijen overal strak te houden, zodat de broek niet te wijd oogt of er flatterend uitziet. om je achterkant er ronder uit te laten zien, kun je zakken proberen die ietsje hoger op je billen zitten om zo een meer gebogen vorm te weergeven.

Petite

Als je wat kleiner bent dan gemiddeld, dan kun je eigenlijk bijna voor elke jeans gaan, maar het is het beste om een paar goede denim uit te zoek die je benen wat langer maken. Een lange, super skinny laat je figuur goed uitkomen, en voegt een paar centimeter toe aan je lengte. Wat je billen betreft, kleinere zaken wekken de illusie van een grotere bumb.

Lang

Als je lang bent, wil je een jeans met een middelhoge taille en een binnenbeen lengte die het beste bij je past. Zorg er daarom ook voor dat je een jeans aanschaft die je billen niet verbergen. Die prachtige achterkant voegt namelijk rondingen toe aan je heupen en het lift nog een beetje extra je billen.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Bella 🦋 (@bellahadid)

Lees ook: Booty love! Dit zijn de 5 verschillende soorten billen