Hoewel jij elke week braaf je squats doet in de sportschool, lijkt die vriendin die nooit sport haast wel vollere billen te hebben. Life is unfair! Of nou ja, dit verschil is heel natuurlijk. Net zoals elk lichaam anders is, is elke booty ook anders. Volgens een plastische chirurg zouden billen in vijf verschillende categorieën opgedeeld kunnen worden. Welke heb jij? Vergeet niet: wat voor billen je ook hebt, ze mogen er zijn!

billen soorten fem fem
@pinterest

Booty talk

Volgens Matthew Schulman, een plastische chirurg uit New York, is de vorm van je billen bepaald aan de hand van drie factoren. Deze omvatten de plek van je heupen en bekken, de grootte van je spieren en de manier waarop die spieren zich hechten aan je dijbeen. Al deze elementen kunnen verschillen en leiden daarmee tot vijf verschillende soorten bipsen.

@sugarscape
@sugarscape

1. Rond

Met deze ronde vorm heb je brede heupen en veel volume in je billen. Het gewicht is evenredig verdeeld waardoor je de lijn vanaf je heupen tot je bekken in een boog naar buiten loopt. Dit is de typische Beyoncé of Kim Kardashian butt! 

@sugarscape
@sugarscape

2. Vierkant

Je hebt een vierkante bilvorm wanneer je heupen vanaf je heupen naar je dijen in een rechte lijn verlopen. Dit komt vaak voor bij atletische vrouwen. Een voordeel: Low-rise jeans zullen jou goed staan!

@sugarscape
@sugarscape

3. V-vorm

Als je van jezelf al een driehoekig figuur hebt (met brede schouders en smalle heupen), is de kans groot dat je billen in een V-vorm verlopen. Je hebt deze bilsoort als de lijn tussen je heupen naar je bekken naar binnen loopt.

@sugarscape
@sugarscape

4. A-vorm

Het omkeerde van de V-vorm is de A-vorm. Als je jezelf als peervormig bestempeld, is de kans groot dat je billen zich in een A-vorm bevinden. Deze booty wordt breder onder je heupen.

@sugarscape
@sugarscape

5. Omgekeerd hartje

Deze bilpartij lijkt op de ronde billen, maar heeft meer volume in het onderste deel van de heup. Daardoor hangen ze in de vorm van een omgekeerd hartje dus iets meer naar beneden.

Lees ook: Alles over verschillende soorten vagina’s. Welke heb jij?